Vriendin aangerand

  • Auteur
    Berichten
  • P.
    Deelnemer

    Mijn droom was dat ik met mijn vriendin en met een clubje mensen in een discotheek was. Opgegeven moment zat ik met mijn vriendin aan de kant en toen keek er steeds een dikke gespierde man naar haar. Opgegeven moment keek ze terug en hij vond dat flirten. Later toen ze tegen mij aan ging zitten kwam hij ineens naar haar toe zovan ‘wat een slet ben jij, gewoon met anderen flirten terwijl je scharrel naast je zit’ en hij vond dat hij seks kon oppeisen omdat ze met hem geflirt had en trok haar ineens van de bank af en begon aan haar te zitten. Toen durfde ik eerst niet in te grijpen omdat hij erg groot en gespierd was, maar toen hij haar broek uit begon te trekken heb ik hem een klap gegeven en toen schoot hij mij dood.

    Ik snap eigenlijk niet wat het betekend en zou graag hulp willen helpen met het begrijpen. In het echt heb ik juist wel snel al een woordje klaar.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">