Vreemdgaan – geen voldoening

 • Auteur
  Berichten
 • Carotje
  Gast

  ik droomde dat het overdag was..
  Een vriend van mijn partner kwam langs..
  en uiteindelijk hadden we ook sex..
  maar ik had er een leeg gevoel bij, het had geen voldoening, ’t was saai en haast op automatische piloot. Ik onderbrak de daad..
  Ik was me bewust dat ik ook verkeerd bezig was, maar had niet een gevoel van “shit wat heb ik nu gedaan!”
  hij was wel wat “pissed”, want hij vond van zichzelf dat hij goed bezig was!! (hij bakte er niks van, en ik zat vanboven!)..
  Desondanks kreeg ik toch een cadeautje van hem.. Een oversized oorbel van een pauw (wel 20-30cm groot)twv 250 eur (daarom dat ik er geen 2 kreeg, was te duur),.. maar wat moest ik daar nu mee.. met zo 1 oorbel.. was niet eens mooi…
  Het leek me eerder alsof het een symbool was, dat als ik het zou dragen, bepaalde insiders zouden weten dat ik met hem iets had gehad..
  Mijn dochter kwam iets later die dag ook nog langs.. ze had iets nodig. (zij woont in werkelijkheid bij haar vader, maar nu ze op kot zit, neemt ze wel dagelijks contact)..
  Mijn partner was overdag niet thuis..
  Mijn gevoel in de droom was passief.. gelaten.. gevoelloos..

  Ik vraag me nu af wat dit betekent..

  Esme
  Moderator

  Carotje, seks kan staan voor het verlangen van iets los te laten, je kunnen uiten of ontlading. Je bespreekt het liefst alles met je partner, maar soms begrijp hij je niet. Vandaar dat je vreemd ging. Een pauwenveer staat symbool voor verleiding en iemand die je om wilt praten. Ben benieuwd of je je hierin kunt vinden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">