Vreemde droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jack jack jack
  Gast

  Ik droomde dat ik iemand tegen kwam en dat (ik weet niet meer wat er allemaal voor gebeurde) die mij neerschoot met een pijl. Terwijl ik beschoten werd voelde ik de drang om de persoon aan te vallen en had ik ineens een zwaard in mijn rechter hand. Met één zwaai sloeg ik hem neer. De pijl had mij in mijn borst geraakt en ik ging op zoek naar een arts. Toen ik de arts in een druk gebouw gevonden had haalde hij de pijl uit mijn borst. De pijlpunt brak tijdens het verwijderen in allemaal kleine stukjes en het bleek van een psychedelische truffel gemaakt te zijn. Omdat niet alles in één keer verwijderd kon worden zorgden een klein stukje van de truffel dat ik de effecten er van begon te voelen. Uiteindelijk had de arts alle stukjes verwijderd terwijl iedereen in de wachtruimte keek hoe dit allemaal gebeurde. Ik keek naar mijzelf en zag dat het alleen maar een oppervlakkige wond was en het behalve mijn huid niks had geraakt. Toen ik naar buiten liep veranderde de wond in een littekenen en ik vond dat eigenlijk best wel stoer, dus liep ik er mee rond alsof het een trofee was.

  De reden dat ik dit verhaal hier deel is omdat het in mijn hoofd blijft zitten en ik online niet echt kan vinden wat deze droom betekend. Normaal onthoud ik dromen niet of nauwelijks, deze droom aan de andere kant blijft mij bezig houden vanaf het moment dat ik wakker werd. Is er iemand die weet wat deze droom betekend?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">