Vlucht

 • Auteur
  Berichten
 • Flo
  Gast

  Vannacht droomde ik voor de tweede keer dat ik moest vluchten voor iemand die mij wilde vermoorden. Degene die mij vermoorde ben ik trouwens nog nooit tegengekomen in mijn droom. Ik ben samen met mijn vriendin en het is soms lastig om haar mijn plan te laten volgen, want ik wil echt mijn plan. In mijn droom zoek ik helemaal op hoe we zo snel mogelijk in andere landen terecht komen. Grootste deel van de droom speelt af in de trein. Ik ben constant in de droom paranoia dat iemand me ziet, Mn telefoon aftapt of iets dergelijk. Hele spannende droom.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Flo
  Gast

  Jaa ik zou echt heel graag willen dat je kijkt waar mijn droom vandaan komt.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Vluchten staat voor ontsnappen van angsten. Bepaalde angsten wil je niet onder ogen zien. Vermoorden in een droom staat voor ontdoen van slechte of ongewenste eigenschappen. Je bent in de droom zelfstandig en gaat graag je eigen gang, wat vaak parallel staat met de wakkere wereld. Het ontdekken van andere landen is het nieuwsgierig zijn naar het onbekende, wat enorm gaat helpen bij je angsten te doorgronden. Door je onbewuste (o.a. je angsten te accepteren) naar boven te halen leer je vanzelf over je angsten heen te gaan en ga je je steeds vrijer voelen in je doen en laten in de wakkere wereld. De trein is de levenstrein. Je ontdekt van alles, maar je kunt er niet tegen dat er op je vingers wordt gekeken of gecontroleerd wordt. Het heeft denk ik ook te maken met de leeftijd naar volwassenheid.

  Flo
  Gast

  Wauw dankjewel, daar heb ik zeker wat aan!!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">