Vliegtuigen en achtervolging? Help wat betekent dit? Ben ik de enige?

 • Auteur
  Berichten
 • Anouk
  Gast

  Deze droom heb ik al een tijdje terug gehad, maar ik kan hem nog kraakvers herinneren.
  Het begon met mij die in een vliegtuig zat(naast mij zat een man) heel het vliegtuig zat gewoon vol en t voelde erg normaal. Toen ik uit t raampje keek zag ik ineens allemaal vlietuigen als regen uit de lucht vallen ( het waren er echt super veel! Ik zei tegen de man “kom we moeten weg hier!” Dus wij rennen naar een veilige plek en kijken even op een afstandje toe naar de chaos. Toen verschenen er ineens een hele groep mensen die leken alsof ze van de militaire waren. (Ze stonden in een soort driehoek positie met een man voorop met een zonnenbril en duidelijk het hoofd van de groep) ik liep naar het hoofd van de groep, en hij vertelde mij iets. Maar ik weet niet precies wat, want dit deel keek ik vanuit een andere positie(ik keek naar mezelf die ernaar toeliep) daarna sprong de droom voor mijn gevoel ineens naar een soort jungle. Ik was aan het rennen en had een geweer in mn hand. Ik had het gevoel alsof ik ergens naar opzoek het voelde als een leven of dood missie. Toen ik dacht mij doel gevonden te hebben wilde ik om een soort hoekje hem te grazen nemen en neerschieten, maar stond niemand en toen keek ik achterom en schoot hij mij neer (gebeurde allemaal heeeel snel) en toen werd ik wakker.

  Heeft iemand misschien een idee wat dit betekent? Als je t idee hebt meer info over mij nodig dan kan je dit altijd vragen en zal ik reageren.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een vliegtuig staat voor obstakels overwinnen op een hoger niveau. Maar je hebt deze stap nog niet genomen, omdat het vliegtuig nog op de grond staat. Je wilt een stapje hoger gaan, maar dit gaat niet door. Het kan te maken hebben met studie of werk. Het raam is hoe je naar de buitenwereld kijkt. De vliegtuigen zijn in dit geval de maatschappij. Die redden het allemaal niet. De jungle is een plek van wir war van allerlei planten. Het is niet overzichtelijk. Je bent hier aan het overleven. Net zo’n chaos als op het vliegveld. Dat je neergeschoten wordt is een onbewuste vraagteken of je het hogere niveau wel red.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">