Vliegtuigcrashes

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Mirjam
  Gast

  Vannacht droomde ik dat in ik in het centrum van een stad was, waar een vliegtuig heel laag overvloog en iets verderop crashte. Eerst ben ik even gaan kijken, bij de cockpit, die was leeg (er was geen brand). Toen besloot ik uit het centrum weg te gaan. Met een paar onbekende anderen liep ik weg van de crashsite en we zagen nog 3 vliegtuigen, in een parallelle lijn neergaan en een stuk verderop crashen. De groep viel uit elkaar, ieder ging zijn eigen kant op, zonder duidelijke aanleiding. Ik wilde weg uit de stad en kwam terecht bij een snelweg waar veel auto’s reden. Toen werd ik wakker.

  Ik heb op internet wel het één en ander teruggevonden over het zien van een vliegtuigcrash, maar lees verschillende interpretaties. Heeft iemand een wat specifiekere verklaring voor mijn zeer levendige droom van vannacht?

  Thanx

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">