vliegtuig is te zwaar om in lucht te blijven

 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Het vliegtuig was extra zwaar gemaakt en groot voor Amsterdam, ik zag het heel laag vliegen en zag dat het neer zou gaan….

  Ik waarschuwde veel mensen en we holden zo hard we konden weg om niet ook te ontploffen en het voor te blijven. Ik had mijn witte badjas aan en niks eronder… en we wachtten op de knal…..toen werd ik wakker

  groet, jolanda

  Esme
  Moderator

  Een droom over een vliegtuig geeft aan dat je obstakels zult overwinnen en een hogere status. Het vliegtuig is te zwaar en dat kan betekenen dat je op je tenen loopt. Laag vliegen is ballast met zich mee dragen. Je rent weg van een situatie. Je bent bijna naakt in je witte badjas. Hierdoor wordt je kwetsbaar en ondervindt de naakte waarheid.

  sterbloemjolanda
  Deelnemer

  ben mijzelf niet erg bewust wat deze ballast zou kunnen zijn momenteel, sommige situaties kunnen wel hachelijk zijn met mensen….

  Esme
  Moderator

  Het ballast hoeft niet altijd boven proporties zijn. Een droom hoef je niet al te letterlijk te nemen. Je droomt wel van ballast in de ruimte. Er is iets waar je moeite mee hebt. Het zou toch een verwerking moeten zijn van hetgeen dat ergens in het onbewuste ligt. Dromen zijn natuurlijke verwerkingen. Ik help maar door de droom uit elkaar halen. Het kan zijn dat ik een ander perspectief aanhaal, dat niet relevant hoeft te zijn.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">