Vingers/dronken/modder

 • Auteur
  Berichten
 • Camille
  Gast

  Dit zijn 3 opeenvolgende dromen die ik verrassend genoeg allemaal heb onthouden en meteen heb opgeschreven.

  Droom 1
  Samen met mijn zus. Ik val door een hekje in de dierentuin en ik glij dronken/bewusteloos door een ravijn. Ik kan nauwelijks bewegen en strek mn armen maar. Mijn zus sleept me over een grote hoge brug heen aan mn armen.

  Droom 2
  Ik zit in een hotel kamer, en er ligt overal modder op mn bed en op de grond. Ik heb een caleidoscope als bril en kijk naar mezelf in de spiegel.

  Droom 3
  Ik lig op een matras op een vrachtwagen die rijd over de weg. Ik moet soms takken ontwijken. Op een moment valt het matras eraf door een boom en moet ik de vrachtwagen stil zetten. Ik kom er echter achter dat niemand de vrachtwagen bestuurd en deze crasht. Er komen mensen aan, eerst denk ik dat het mensen zijn onderweg naar werk. Dan zijn het opeens criminelen met wapens. Ze willen geld, en dat heb ik niet. Eentje pakt me vast en probeert mijn vingers eraf te snijden. ik probeer uit wanhoop te slaan. Dit werkt niet en hij snijd nog harder in mn vingers.

  Esme
  Moderator

  De dierentuin is de oerkracht of instinkt in jezelf. Je glijdt ongecontroleerd over obstakels. Je ziet ze op één of ander manier niet aankomen. De hoge brug is een overpad voor nieuwe fase. Ik hoop dat je niet te hoog grijpt. Werk je in de zorg?

  De hotelkamer staat voor uitrusten en je laten verwennen, maar het is een troebele omgeving. Je kijkt niet verder dan je neus lang is en leef je momenteel in een soort van droomwereld. Slechte concentratie?

  Het matras staat voor passiviteit. Door de vrachtwagen laat je je meevoeren. Je kiest zelf niet je weg, maar laat je door anderen leiden. De takken zijn de obstakels in je leven. Het matras valt. Je hebt geen controle. De criminelen is in dit geval de maatschappij. Je hebt het allemaal niet in de vingers.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">