Verwarrend

 • Auteur
  Berichten
 • BACHATERA100
  Deelnemer

  In mijn droom kwam ik thuis (ik woonde daar alleen, in werkelijkheid niet). Het is een huis die ik niet eerder gezien heb. Voor de deur zat een iets oudere man. Ik vond dat apart, ik was er op gefocust, maar hij zat er heel rustig, dus ik bleef ook rustig. Ik ging naar binnen toe.

  Toen ik eenmaal binnen was, kon ik niks scherp zien. Het was voornamelijk zwart, of een wazig beeld. Ik kon alleen maar liggen op de bank. Als ik probeerde rechtovereind te komen, dan werd ik weer beroerd en viel ik achter over. In de paar minuten dat dit duurde, dacht ik tijdens de wazige momenten te zien, dat er bij mij thuis ingebroken was. Ik dacht glas op de grond te zien liggen en ik dacht te menen dat de tv weg was.

  Na een aantal minuten was alles weer ok, ik kan alles weer zien en kon alles weer doen. Op dat moment zag ik dat er niet ingebroken was. De ruiten waren nog heel en de tv stond gewoon op zijn plek. Ik ben naar de badkamer gelopen om te gaan douchen. Toen ik weer aangekleed was, liep ik de woonkamer binnen. De man, die aan het begin van mijn droom, voor mijn huis op de grond zat, stond nu binnen en was met een basketbal aan het oefenen. Hij stond voor de tv omdat daar een cursus drippelen gegeven werd. Ik vroeg de man wat hij in mijn huis deed en hij legde uit dat hij graag de cursus wilde volgen. Ik gaf aan dat het niet netjes was dat hij ongevraagd binnen is gekomen. Dat vragen het minste is wat hij kan doen.

  De man liep naar buiten toe, liep een klein stukje door, draaide zich om en liep terug naar mijn huis. Ik keek ernaar. Toen de man terug was, vroeg hij of hij binnen de cursus drippelen mocht volgen op tv. Ik heb aangegeven dat ik dat liever niet had wegens al het glas in huis.

  Wie o wie kan mij deze rare droom uitleggen?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">