Verschillende dingen

 • Auteur
  Berichten
 • sofie
  Gast

  In het begin van mijn droom kreeg ik te melden dat er een wolf rondliep op de plaats waar ik een een groep vrienden aan het wandelen waren. Op een gegeven moment zagen we de wolf en liepen we weg (de wolf achtervolgde mij niet). Ik eindigde alleen op een plaats met een paar douches met elk een paar meter tussen. De douches gingen toe met een gordijn langs elke kant (geen echte muren) en ik ging in zo een hokje staan en zag dat er in elke douche bloedvlekken waren, zowel op de vloer als op de gordijnen. Vervolgens was er een persoon of iets met hogere krachten waardoor je het gevoel kreeg dat ze je op elk moment iets kon aandoen/martelen.

  Ik weet niet alle details meer, maar ik zou graag willen weten of dit iets speciaals betekent?

  Esme
  Moderator

  Een wolf symboliseert schoonheid, mysterie, zelfvertrouwen en trots. Deze eigenschappen schuilen bij jou diep van binnen. Je bent als een roedeldier, omdat je graag met vrienden optrekt.

  Douches staan voor reinigen en loslaten. De gordijnen betekent verhulling of onthulling. Bloed staat voor energieverlies. In het verleden is er het één en ander gebeurd. De persoon die je iets wilt aandoen staat voor gevoel van onderdanigheid. Het is beter om de eigenschappen van de wolf naar boven te halen, wat misschien wel helemaal niet eenvoudig is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">