Verliefd, alien, obsessie

 • Auteur
  Berichten
 • Anne642
  Gast

  Ik was in een droom blijkbaar verliefd op iemand. Hij was denk ik geen mens ofzo maar had wel dezelfde lichaamsbouw, Maar zag er toch weer net iets anders uit dan een mens. Hij was denk ik een alien ofzo.
  Hij was ook verliefd op mij en we waren niet officieel een stelletje, Maar we wisten wel dat we bij elkaar hoorden.

  Toen kwam er nog iemand aan,wel een mens, een jongen van mijn leeftijd. Hij rende naar ons toe, waarna ik en de alien snel naar de toiletten renden en de deur op slot deden. De alien was best sterk maar ik had het slot niet in de gaten gehouden, dus die werd vanaf de andere kant van t slot af gehaald.
  Toen kwam de jongen binnen en taserde hij ons met een taser. Blijkbaar was hij geobsedeerd met mij en wilde mij niet delen met de alien. De alien was buiten bewustzijn, maar ik kon nog net weg gaan. Toen ik terug kwam was de alien verdwenen.

  Ik besloot hem te gaan zoeken bij het huis van de jongen. Ik ging een gat graven in zijn tuin (geen idee waarom) en daar vond ik brieven van de jongen over mij. Ik ging het huis binnen en ging de alien daar zoeken maar ik kon hem niet vinden. Toen kwamen de ouders thuis en moest ik snel weg gaan, zonder de alien.

  Toen werd ik wakker

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">