Verhuizing/spin

 • Auteur
  Berichten
 • Leeuwtje74
  Gast

  Daar stond ik…in t huis van me ouders(vreemde kamer)…zij gingen verhuizen..en in die vreemde kamer stond een kast…cremekleurig…over de rand van die kast liep een grote harige spin…zwart…ik was er niet bang voor…de kast moest mee en ik tilde hem op…waar de spin was,ik heb hem niet meer gezien…
  De woonkamer en kast zijn voor mij niet bekend in t echte leven…
  Enig idee iemand?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De vreemde kamer is het onbewuste. De kast is een opslagplaats voor spullen of kleding. Als schaduw van wit heeft crème door de gelige gloed steriliteit verloren. Het zijn herinneringen en geheimen. Het verhuizen staat voor nieuwe doelen hebben in het leven. De spin staat symbool voor de kracht van het vrouwelijke.

  jan123
  Deelnemer

  Hoi Leeuwtje,

  De vreemde kamer in je oude huis. Ik zou zeggen dat er een deurtje voor je open is gegaan in zaken uit het verleden.

  De verhuizing, ik krijg het gevoel dat je in een nieuwe fase van je leven bezig bent. Je bent iets aan het afsluiten en je neemt iets, wat je nog niet kent van jezelf mee naar nu.

  Je hebt iets ontdekt in de verhuizing. Iets wat je eerder nog niet gezien had of wist van jezelf. Misschien kijk je naar iets terug waarvan je nu denkt.. Daar ben ik niet meer bang voor. (de spin)

  De spin, het klinkt een beetje als een soort overwinning. Ik was er niet bang voor. Je vind hem ook niet meer terug. Het is iets wat je achter je gelaten hebt.

  Volgens mij is het een positieve ontwikkeling voor je.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">