vergrootte borsten

 • Auteur
  Berichten
 • mo
  Gast

  Ik had opeens enorm zware borsten.Ze pastentotaal niet bij mijn tengerelijf. Met een vriendin ging ik naar een arts in het ziekenhuis. Die zei dat het mogelijk door kanker veroorzaakt kon zijn. Daarna bleek dat het een soort grap was, die ze wel vaker bij vrouwen uithaalden. Er bleek onder een korte narcose, waar ik mij niets van kon herinneren een salade ( zoals huzarensalade ) te zijn gedaan en die was afgedekt met een wit omhulsel.. ik vond het totaal niet grappig en voelde mezelf vernederd en belachelijk gemaakt. De artsen en het andere personeel vonden het allemaal heel gewoon en grappig.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">