Verbaasd

 • Auteur
  Berichten
 • AngelicaAngelica
  Deelnemer

  Ik ben jaren lid van droominfo en had een tijdje niets geplaatst, nu heb ik in 2 maanden tijd 3 x iets geplaatst en krijg nergens een antwoord op en wat blijkt, bij heel veel mensen is dat zo en dat ben ik niet gewend van droominfo. Ik heb het idee dat er nu andere mensen zijn die dit beheren dan voorheen, klopt dat?

  EsmeEsme
  Moderator

  Lieve Angelica, Nee, geen ander beheer. Maar mensen reageren niet op een uitleg. Dan is de lol er snel vanaf.

  angel mariaangel maria
  Deelnemer

  Ook mede door de afwezigheid van Sheherazade is het minder geworden.Ik begrijp het wel Esme dat jij en Sheherazade er klaar mee zijn. dat mensen niet reageren op dromen betuigd niet veel dankbaarheid,maar aan de andere kant vergroot het ontcijferen van dromen wel steeds meer ons vermogen om dromen makkelijker en sneller te vertalen en ook te begrijpen.

  Ik vond het een hele leuk tijd om met jullie intensief bezig te mogen zijn en ik ben erg dankbaar dat ik van jullie heb mogen leren over dromen en ik verlang nog elke dag naar hoe het toen was.

  Portie bamiPortie bami
  Deelnemer

  Aan de beheerders / enthousiaste bezoekers van het droomforum,

  Op het droomforum geven bezoekers (helaas) niet altijd feedback over het gekregen advies. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het gebruikers wellicht ook aan middelen ontbreekt om hun waardering te laten blijken. Een duimpje omhoog, het omhoog stemmen van een antwoord, een hartje of wat dan ook is niet mogelijk op dit forum.

  Dit is echter wel het soort interactie dat bezoekers gewend zijn van bijvoorbeeld instagram of facebook.
  Een bedankje in de vorm van een geschreven berichtje is blijkbaar teveel gedoe.

  Ik neem jullie opmerkingen zeker ter harte en zal aan de kant van techniek & design proberen iets te verzinnen.

  Zo ben ik van plan om donderdagavond groot onderhoud door te voeren. Na meer dan 13 jaar gaan we afscheid nemen van deze forumsoftware. Het nieuwe forum zal qua uiterlijk niet zo anders zijn, maar biedt meer mogelijkheden voor de intergratie van allerlei leuke plugins, en zal de betrouwbaarheid en veiligheid ten goede komen.

  groetjes, Marco

  EsmeEsme
  Moderator

  Dank Marco. Ik ben benieuwd naar het vernieuwende concept. Mocht het makkelijker worden om feedback te krijgen, ben ik weer van de partij bij het verklaren van dromen. Is dan ook leuker voor de andere uitleggers.

  Yolanda39Marco
  Gast

  test

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">