Veel dromen

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem321
  Gast

  Hoi! De laatste paar maanden heb ik periodes waarin ik heel veel droom en dan weer periodes waarin ik niet droom (of het niet onthoud). In die periodes waarin ik heel veel droom, herinner ik bijna alles van de dromen en droom ik over allerlei verschillende random mensen uit mijn leven en dan vaak in vreemde situaties. Soms voelen die dromen zo echt dat ik echt weer even goed moet nadenken wat was nou echt en wat was nou een droom. Ik vraag me af of dit een teken van iets is (bijvoorbeeld stress of drukte of iets anders?) En ik vind het gek dat deze periodes sinds een paar maanden pas zich voordoen, daarvoor droomde ik af en toe en lang niet zo veel als nu en herinnerde ik me heel af en toe maar een droom. Ik hoop dat jullie me kunnen helpen uitvinden waardoor dit komt!

  Suus93
  Deelnemer

  Schrijf je weleens je dromen op? Ik schrijf namelijk mijn dromen soms op en hoe vaker ik dat doe hoe meer dromen ik ‘s ochtends onthoud. Met als toppunt 8 dromen uit 1 nacht. In de periodes dat ik dit niet doe onthoud ik veel minder dromen en vaak ben ik ze ‘s ochtends ook weer vergeten.
  Zijn sommige dromen daarnaast terugkerend of zijn sommige thema’s terugkerend? Dat kan ook wat zeggen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">