Vast zitten?

 • Auteur
  Berichten
 • FeariesqtxFeariesqtx
  Deelnemer

  Hoi!
  Ik had een aantal jaar geleden, (ik denk ongeveer 7, 8 jaar geleden) een droom over dat ik in een brandweer kazerne was. Ik logeerde toen bij mijn Opa en Oma en ik sliep samen met mijn Opa in het grote bed omdat mijn oma nachtdienst had. Ik had dus die nacht/begin ochtend die droom, alleen op een gegeven moment werd ik wakker, alleen ook weer niet. Het was best apart, Ik kon mijn dekbed voelen en aanraken, mijn opa horen snurken en soms delen van de kamer zien, alleen tegelijkertijd zat ik ook nog in die droom. Ik kon mezelf in die droom verplaatsen, en mezelf in die droom zien. (Ik droom in de 3e persoon). Op een gegeven moment raakte ik in paniek omdat ik uit de droom wou komen, dus ik begon aan mijn opa te trekken en hem wakker te maken. Na een paar minuten was ik eindelijk volledig uit die droom.

  Mijn vraag is nu hoe dit is gekomen, ik weet dat dit geen slaapverlamming was want ik kon mezelf gewoon bewegen en tegen mijn opa praten. Ik heb dit hierna gelukkig nooit meer gehad.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">