Van gezellig varen naar diepe angst

 • Auteur
  Berichten
 • Demi
  Gast

  Hi Allemaal,

  Dit is de eerste keer dat ik iets post maar ik kan het niet loslaten.

  Afgelopen nacht droomde ik dat we met de familie gezellig aan varen waren, we liepen een steiger op waarbij ik stuikelde en een schaafwond op mn enkelopliep.

  Niks aan de hand en lekker met de benen het water in en met de voeten door het zeewier/waterplanten.

  Echter toen ik mijn benen uit het water haalde groeide de waterplanten uit mijn schaafwond, het leek wel een perfect stukje watergras, uit paniek trok ik alles er uit maar na een tijd groeide het weer terug, na een hoop ellende en angst heb ik dus mijn eigen enkel gebroken tegen het gevoel en het hele vlak zo diep mogelijk uit mijn been gesneden en hierna werd ik wakker..

  Het heeft me zo in de ban dat ik de hele weg naar werk vanochtend wel 100x mn broek omhoog heb gedaan om naar mijn enkel te kijken en als ik er aan denk krab ik die plek helemaal kapot.

  Net thuis alles aan mn partner uitgelegd en toen begon ik weer aan mijn enkel te krabben, ik voel precies waar het zat in mijn droom :(.

  Iemand enig idee wat zo iets kan betekenen, ik haal mn hele enkel open namelijk en als ik mezelf tegen hou wordt ik gek in mn hoofd van de drang.

  Alvast enorm bedankt voor een eventueel antwoord en mocht niemand het antwoord weten snap ik dat.
  Het is volgens mij niet een veel voorkomende droom

  EsmeEsme
  Moderator

  Demi, een steiger is een plateau bij of op het water. Water staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. De schaafwond heeft te maken met problemen of obstakels die je hebt gehad binnen familieverband. Dat heb je naast je neer hebt gelegd, begraven of is in de doofpot gestopt.

  Echter, de schaafwond begint toch te irriteren. De enkel geeft aan dat je behoefte hebt om opzoek te gaan naar steun en richting in je leven. Ben benieuwd of mijn uitleg herkenbaar voor je is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">