Vallen doordat ik verraden ben.

 • Auteur
  Berichten
 • Bjorn
  Gast

  Hopelijk kan iemand mijn droom uitleggen?

  Ik was ergens in de bergen (lijkend op de Grand Canyon) met 3 andere personen die ik ken.
  Bij de rand van de afgrond/diepe dal staat een attractie waar ik met 1 van de 3 in ga.
  Deze attractie zwiept je over het dal heen en zit je vast in een net. Wanneer ik er in ga en het moment er aan komt dat ik op het uiterste punt boven het dal zweef snijd 1 van de 3 waar ik mee de attractie ingegaan ben mijn touw door waarna ik los schiet.
  Ik zag dit en realiseerde mij meteen dat ik te pletter zou slaan! ik schreeuwde meerdere malen alleen maar klootzak naar de persoon die mijn touw doorsneed. Toen ik na een diepe val eindelijk de grond raakte schrok ik wakker.

  Esme
  Moderator

  Bergen staan voor obstakels. De afgrond kan ook je primaire angsten en gevoelens weergeven, zoals bijvoorbeeld de angst om in het diepe te springen. Een afgrond zegt niks over dat het fout of goed is wat je doet. Het is alleen een uiting van de angst. Te pletter vallen staat angst om te falen. De persoon die het touw doorsneed is de maatschappij.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">