vaak naar dromen

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • June
  Gast

  Hallo, ik droom best vaak heel naar. Ik droom vaak over achtervolgingen of vluchten. Ik vroeg me af of iemand hier mij kon helpen want ik heb er erg last van.

  Vandaag was weer zo’n dag. Ik droomde dat ik bij mijn ouders was (ik woon nog thuis, ik ben 17) en ik een nachtje alleen was met mijn broertjes en mijn vriend bleef slapen bij ons. We hadden last van een identiteit maar ik wist niet wat voor, en deze liet duidelijk merken dat hij er was. Nadat mijn ouders terug kwamen van waar ze heen waren (???) was ik aan het schreeuwen voor hulp en geloofden hun mij niet. Ik vroeg toen aan mama of ik op haar kamer mocht slapen omdat als het terug kwam zij het ook kon zien, en daar was het. Een witte, kale mensachtige gedaante met grote rood/gele ogen en een permanente lach op zijn gezicht stond voor ons. Op de een of andere manier wist ik wat er gedaan moest worden, en moest ik iets kapot maken om de demoon te bevrijden. (Het hart van een knuffeltje)

  Hier ging natuurlijk over heen maar dit was de missie he. Op het gegeven moment kreeg mijn vriend de taak van het knuffeltje wat kapot gemaakt moest worden om de demoon te verslaan, kapot te maken. Maar toen kwamen wij erachter dat hij samen werkte, en het wilde laten lijken alsof hij het kapot maakte maar er niet genoeg kracht achter zette zodat het stuk ging. Dit was het moment dat ik er achter kwam, en wakker werd.

  Kan iemand mij vertellen wat deze droom betekend? Ik heb namelijk niet vaak van zulke dromen dat mijn familie en vrienden er in worden betrokken, en vond het ook erg vervelend.

  Uw hulp wordt gewaardeerd
  June

  Shah Ecstatic
  Gast

  Kan van alles betekenen. De verschillende onderdelen opzoeken. Naar dromen zou kunnen staan voor iets wat je in het dagelijks leven angst voor heb. Iets om wat mogelijk onnodig is en overdreven is.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">