Uit m’n lichaam getrokken

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Marleen
  Gast

  De laatste paar weken droom ik voor mijn gevoel hevige nachtmerries. Ik droom dat ik denk dat ik wakker ben en ik zie mezelf liggen in m’n bed met mijn kind naast me wat in het echt ook zo is. Alles is hetzelfde. Ik droom dat mijn benen recht omhoog worden getrokken door iemand die ik niet kan zien. Ik voel alsof iemand mij uit mijn lijf wilt trekken maar het lukt niet. Ik begin te gillen en schreeuwen ik mijn droom en word kort daarna wakker. M’n benen en lijf tintelen en ik voel complete paniek in heel mijn lijf , zo bang dat ik niet meer durf te slapen.

  Klara
  Gast

  You need to seek professional help.

  Elizabeth
  Gast

  Deze droom .heeft te maken.met je geestelijk lichaam.ze proberen je angst aan te jagen.dit doen demonen.Die krijgen door joubangst.energie.je moet hier voor bidden.Here Jezus Help mij.van die Naam zijn hun bang.IK maakte dat ook mee hoor.geregeld.en velen die ik ken.Demonen.duivels doen dat.wij zien hun niet.maar zij zien ons wel.

  Frank
  Gast

  Hoi Elizabeth. Weest niet bang. Demonen kunnen je geen kwaad doen als je ze niet toelaat. Ontken hun bestaan, Daar kunnen ze niet tegen. Positieve energie gebruiken. Vertel de demonen dat ze niet welkom zijn en dat jij ze niet kunt helpen.

  Ik werk als paragnost/parapsychologie bij de website “Paravisie” .
  Je kunt mij daar bellen of met mij chatten.

  Liefs,
  Frank

  Frank
  Gast

  Hoi MarleenWeest niet bang. Demonen kunnen je geen kwaad doen als je ze niet toelaat. Ontken hun bestaan, Daar kunnen ze niet tegen. Positieve energie gebruiken. Vertel de demonen dat ze niet welkom zijn en dat jij ze niet kunt helpen.

  Ik werk als paragnost/parapsycholoog bij de website “Paravisie” .
  Je kunt mij daar bellen of met mij chatten.

  Liefs,
  Frank

  Dreamer
  Gast

  Het zou ook symbolisch kunnen zijn. Misschien ben je door een zware periode heen aan het gaan of vergt de zorg voor je kind veel van je, in ieder geval lijkt er iets te zijn wat lichamelijk veel van je kost. Het lijkt erop dat het je ondanks alles toch lukt om goed voor jezelf te zorgen en niet ‘buiten jezelf te treden’/getrokken te worden.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">