Tsunami

 • Auteur
  Berichten
 • Emily
  Gast

  Beste,

  Een dag of twee geleden had ik ’s nachts een droom over een tsunami!

  Ik droomde dat ik op vakantie ging met men ouders en kleine zusje. We komen aan in een hotel en er is een meisje die ons daar verwelkomt. Iedereen zelfs ik kende haar, maar in realiteit had ik deze persoon nog nooit gezien. Ze had blauwe ogen, was redelijk klein en had donkerblond haar dat in een dot was gedaan. Later krijg ik een scene te zien:
  Uit volgelperspectief zie ik het hotel, erachter grote bergen. Een storm was op komst en het water was al aan de top van de bergen. Bij elke paar seconden kwam er een grote golf water over, maar niemand leek het te merken. Als laatst zie ik men zusje spelen in een kamer met glaze ramen waar de golven telkens hard tegen botsen. Nog steeds geen reactie.

  Voor de rest weet ik echt niets meer

  Bedankt voor het lezen. Moest je weten waar dit over zou kunnen gaan, zou je dan aub willen antwoorden?

  Nog een prettige dag x

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je familie is je steun en toeverlaat. Een hotel staat voor rust. Het meisje is populair en is wat jij ambieert. Je krijgt dan uitzicht in helikoptervlucht. En bekijk je een bepaalde situatie van een ander perspectief. De tsunami is een golf van woede en emotie. De golf bestaat uit water en symboliseert emotie; denk aan tranen van geluk of verdriet. De berg is in dit geval een graadmeter van deze emoties. Het staat hoog. Het kan zijn, dat je op je tenen loopt.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Emily
  Gast

  Beste,

  Bedankt voor het antwoorden! Sorry voor mijn late reactie. Ik kon mijn bericht voor een of andere reden niet meer terugvinden, maar nu is het dus toch opgedoken! Ik ben blij dat er iemand heeft geantwoord. En ja, ik denk toch dat ik het kan plaatsen. Ik heb regelmatig dromen. In die periode (toen ik m’n eerste bericht schreef) had ik nog dromen over tsunamis, veel zelfs. Maar ik kan er me al bijna niets meer over herrinneren. Zelfs nu zit ik vast met verschillende dromen. Als ik dan opzoek wat ze zouden kunnen betekenen komt het vaak uit op onverwerkte emoties zoals woede en verdriet. Ook dromen die m’n verlatingsangst weergeven. Een paar dagen geleden had ik een droom waar ik in de badkamer stond. De deur was open. Alles was donker. (Alleen het licht in de badkamer was aan) ik prate tegen iemand in de kamer langs me. Dat is de kamer van m’n ouders. Ik weet niet tegen wie ik prate en de stem komt me nog steeds niet bekend voor. Ik weet wel 100% zeker dat het niet mijn moeder, vader of eenders wie was uit mijn familie. In de droom zag ik alles vanuit m’n eigen ogen. Ik keek in de spiegel en zag mijn reusachtige oren. Wat blijkbaar normaal was? Maar toen ik wakker werd was ik wel wat verschoten: de oren waren bijna zo lang als mijn hoofd. Als laatst in de droom pakte ik oorbellen en deed ze aan in de hoop dat ze m’n uiterlijk wat zou verbetern??? Het was heel raar. Toen ik keek wat het misschien zou kunnen betekenen stond er dat ik misschien niet genoeg naar anderen luister of zelfs gewoon niet. Ik sluit vaak mensen buiten in mijn droom, het is er altijd eenzaam en ik voel me bijna altijd ongelukkig. Hoewel ik in het echte leven een heel blij persoon ben. De dromen kunnen wel komen door het feit dat ik niet graag omga met boze of verdrietige emoties. (Ik ben 14, so i guess it’s normal???)

  Nog steeds, heel erg bedankt voor het antwoorden! Ik apprecier het meer dan wat dan ook!

  Met vriendelijke groetjes,

  Emily

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">