Trein en Brug

 • Auteur
  Berichten
 • JadeB
  Gast

  Hallo, vandaag had ik een vreemde droom waarvan ik niet weet hoe ik die moet interpreteren maar wel het idee heb dat het belangrijk is.

  De droom ging erover dat ik met een paar mensen die ik ken in de trein zat. De trein bleef ineens stilstaan en na enige tijd gaat hij weer rijden. De conductrice komt onze kan op om uit te leggen dat de trein niet reed omdat iemand bewoog. Ik was niet blij dat de trein weer ging rijden want er was familie die er bijna ook was. De trein stopte niet veel verder en zei dat we verder te voet moesten. Een persoon die nam een glijbaan om er te komen. Ik zei deze weg wil ik niet nemen. En zei tegen de rest zullen we over de brug? Dat heb ik een paar keer tegen mijn zusje gezegd maar mijn zusje zei dat ze de brug te eng vond. Ik zei kom nu maar dat is de kortste weg. Ze zei nee en toen ben ik alleen naar die brug gelopen wat toch nog een best eind lopen was. Uiteindelijk heb ik dus in mijn eentje de brug overgestoken. De brug had zelfs een naam: De Johan Delano brug. Geen idee hoe ik daar aan kom haha.

  Hopelijk kan iemand me hier meer informatie over geven en alvast bedankt.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">