Toeschouwer van een vreselijk tafereel.

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • AndrozeAnn
  Gast

  Ik bevind mij in een keuken, waar er een leeuwin van links naar rechts vast beraden voorbij komt. Ze valt een man aan en doodt hem. Hij zakt levenloos neer op de grond en tegen de kasten aan die vaalgrijs gekleurd zijn. De leeuwin rukt de tong van het kadaver uit en eet het op.

  Na het analyseren van verschillende symbolen kom ik tot de conclusie dat deze droom mij een signaal geeft over wat er nu in mijn onderbewuste omgaat rond vrouwelijke en mannelijke energieën die in mij spelen. Ik zie het als het einde van het verdringen van negatieve emoties die mij door patriarchale dominantie is opgelegd gedurende het leven. Aspecten die mijn daadkracht en assertiviteit in de kiem hebben gesmoord.
  Nachtmerries zijn volgens mij urgente aanwijzingen die mijn aandacht opeisen. Om bewuste te worden over de onbalans tussen mannelijke en vrouwelijke energieën die om heling vragen.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">