Tijdreizen om vervolgens tegen mijzelf te praten

 • Auteur
  Berichten
 • Grote Beer
  Gast

  Ik werd net wakker en heb de raarste droom ooit gehad. Tot voor kort was dit een andere droom waarbij ik wakker werd in de gang naar boven liep op het zolder (mijn oude slaapkamer) daar mijzelf zag liggen en toen ik mijzelf aanraakte schrok ik wakker. Wat er nu gebeurde was helemaal anders.

  Ik ging dus naar zolder maar dat was niet fijn en mijn zusje (wiens slaapkamer dat nu is) wilde telkens naar mijn kamer (die beneden in de gang is) omdat zolder vervelend was. Toen moest ik heel snel de zolder deur dicht doen anders kwamen de geesten achter me aan ofzo. Toen waren twee meiden uit mijn oude schoolklas een video aan het opnemen hoe een buurjongen een vuurpijl uit z’n reet aan het schieten was in onze voortuin. (nu komt het) toen kwam ik zelf ineens naar buiten lopen en ging ik allemaal dingen vragen zoals ‘welke wetenschappelijke vraag is dit’. Toen liep mijn droomzelf naarbinnen en die achtervolgde ik dus. Mijn droomzelf keek in de spiegel (of naja de plek waar de spiegel hangt) Ik irriteerde ik me aan mezelf dus toen zei ik er wat van tegen mezelf. Ik schreeuwde dus tegen mijzelf. HEEL GEK echt heel bijzonder. Daarna voelde ik me schuldig en keek ik mezelf aan en hield ik mijn gezicht in mijn handen. Het was zo gek want ik leek wel op mezelf maar heb mijzelf nog nooit zo gezien. Nou toen had mijn vader door dat mijn droomzelf tegen een ‘geest’ aan het praten was. Toen probeerde ik tegen mijn zusje te praten (aangezien ze daarvoor ook met me had gepraat) maar zij raakte helemaal in paniek. Toen jaagde mijn vader mij weg met een vork. Maar daarvoor had mijn zusje me ookal weggejaagd met een vork. Dus ik ging naar de voordeur toe waar ik ook door naar binnen was gekomen. En toen begonnen ze beide heel hard en dramatisch te schreeuwen (van de angst alsof ik dood ging) en ik zei iets van ‘abscheemememnu’ ofzo (ik zei het dus echt hardop) en toen schrok ik wakker.

  Ik heb mijzelf dus gezien in mijn droom, mijzelf zelfs aangeraakt en een andere taal gesproken. Wat kan dit allemaal betekenen? Persoonlijk voel ik me bijna demonisch bezeten. Hopelijk kan ik zo nog even wat uurtjes slapen.

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Grote Beer
  Gast

  Graag Esme! Ben benieuwd

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een huis is als een jas om je heen. De kamers bevatten je vaardigheden en eigenschappen. De kamers hebben alleen zijn functie. De zolder is je brein. Hier sla je alle herinneringen op, je gedachten zijn en waar je je ideeën broedt. Je zusje waant zich in jou territorium. De gedachten van haar zijn nog jong en jij bent meer ontwikkeld en ben je ouder. Je hebt een oudere sparringpartner nodig om te kunnen ontwikkelen. Geesten zijn hardnekkige gedachten en angsten die in je hoofd spoken.

  Dat je jezelf tegen komt is een spiegel voor jezelf. Je bent heel kritisch naar jezelf toe. De video is een baldadig experiment. Je mag wel wat liever voor jezelf zijn. Door te steng voor jezelf te zijn, maak je het jezelf moeilijk. De vork is als een drietand van Poseidon of de drietand van de duivel. Het is een magische staf.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">