the bronx en gordijnen

 • Auteur
  Berichten
 • drum and bass
  Gast

  Ik ben in een soort van achterbuurt aan het lopen door een soort van steeg. Het is er best wel schemerig. Een beetje treurig ook allemaal. Boven me wel een soort van plafond dat groen is geschilderd. Een vieze kleur groen. Ik kom aan bij een deur, die open ik. Ik zie in de verte het zonlicht. Eindelijk denk ik. Het voelt net of ik in New York ben en op ieder moment door een gang aangevallen kan worden. Snel door lopen maar denk ik. Ik loop verder en zie voor me de volgende deur. De kleur van de deur is ook groen. (vies groen) Ik kan door deze deur kijken. Is van glas. Voor me zie ik een grote ruimte. Zowel links als rechts allemaal nissen.(met muren). Ik doe de deur open en loop langzaam verder. Ben een beetje angstig. Ik heb een voorgevoel dat er achter de muren van nissen allerlei ongure types komen die mij willen beroven of mij willen toetakelen. Verderop zie ik het zonlicht. Is heel erg dichtbij nu. Ik verlang daarna.
  Na een paar voorzichtige stappen te hebben gezet wordt mijn angst werkelijkheid. Ik zie uit 1 nis achter een muurtje een onguur type heel rustig op me af komen. Uit een andere nis achter een ander muurtje komt ook een ander onguur type tevoorschijn. Deze komt ook heel rustig op me aflopen.
  Ik ben wat bang en besluit om terug te lopen. Ik ga terug door de deur en kom in een soort van kamer. Ik kom bij een andere deur maar daar kan ik niet meer doorheen. (geen klink om de deur te openen, maar zo’n bolletje). Wat zal ik doen ? Er gaan allerlei scenario’s door mijn gedachten. Heel hard naar het licht lopen, of de confrontatie aangaan met de ongure types of deur sluiten zodat ik de ongure types van me af kan houden.
  Dan word ik plotseling wakker.

  Dezelfde nacht heb ik ook deze droom gehad:
  Ik ben met een goede vriendin en we zitten achter gordijnen en kijken over de gordijnen heen naar de overkant naar een andere vriendin. Er is tussen (vriendin en ik en de andere vriendin aan de overkant) allemaal gordijnen te zien. Ik probeer contact te maken met de vriendin aan de overkant, maar ze ziet me niet. Ze neemt een nadenkende pose in en kijkt alleen maar stoïcijns opzij. Dan word ik wakker…..

  Opmerking: De vrouw naast is een goede vriendin in mijn 3d (echte) leven. De vrouw aan de overkant is een hele goede vriendin in zowel de 3D als astrale wereld. Wij denken dat we tweelingzielen zijn. Ik krijg ook steeds meer aanwijzingen dat dit zo is.

  Wat zouden deze dromen kunnen betekenen ? Zouden ze met elkaar te maken kunnen hebben ?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  drum and bass
  Gast

  Hallo Esme,

  Bedankt voor je reactie!
  Heel fijn dat je deze droom wil duiden voor me.
  Ik ben benieuwd.
  Groetjes,
  Drum and bass

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De steeg zorgt dat je weinig bewegingsvrijheid hebt. De deuren die je opent en doorheen loopt zijn de keuzes die je maakt in je leven. De kleur groen staat voor vruchtbaarheid, maar dit soort groen is troebel en dat betekent dat handelingen die je verricht niet echt uit de verf komen. New York is het middelpunt van de nieuwe wereld. Hier worden dromen waargemaakt, maar er zijn grote verschillen tussen succes en armoede ook op geestelijk gebied.

  Je verlangt naar de zon, die je voor warmte en energie geven. Je kan heel goed wat vitamine D gebruiken, die de dipjes wegnemen. De gure types zijn de angsten die je achtervolgen.

  De gordijnen zijn een sluier van het onbekende of onbewuste. Je mag meer je ratio gebruiken i.p.v. je intuïtie achtervolgen. Wanneer je weer met beide benen goed op de grond staat. Wanneer je goed geaard bent, kun je die twee combineren. Maar eerst dien je goed tot jezelf te komen.

  drum and bass
  Gast

  Bedankt voor de duiding!
  Ik kan me er wel in vinden.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">