Terugkerende droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kirs
  Gast

  Mijn dochter van 10 heeft een angstige terugkerende droom. Ze heeft deze al sinds haar 5e, vertelde ze. Ik hoop dat iemand me kan helpen met de betekenis hiervan:
  Ze droomt dat ze in bed ligt in haar slaapkamer. Dan zakt ze door de vloer en komt met bed en al in de woonkamer terecht. Daar kijkt ze om zich heen en ziet eerst mij (haar moeder dus) met rode ogen, dan draait ze zich om en ziet haar vader en daarna haar zus met rode ogen. Ik geef haar soep, maar dat heeft een groen kleurtje, dus dat eet ze niet, het ziet eruit als gif. Ze probeert weg te rennen, maar dan pakt haar zus haar en houdt haar armen op haar rug. Haar vader was komkommer aan het snijden met een keukenmes en steekt dan met dit mes in haar buik en snijdt van boven naar beneden. Dan schrikt ze wakker.

  Wel luguber om het zo op te schrijven. Het moge duidelijk zijn dat dit een hele enge en heftige droom voor haar is.
  Ik vermoed dat het te maken heeft met onderdrukte emoties, ze is een gevoelig kind. Ik hoop dat iemand er iets meer over kan uitleggen. Alvast bedankt.

  Ebeline
  Gast

  Door de vloer zakken = Gebrek aan veiligheid.

  Rode ogen: Een weerspiegeling van negatieve denkpatronen of slechte keuzes. Jij of een aspect van je persoonlijkheid dat bang, boos, destructief of oneerlijk is. Denkpatronen of gebieden in je leven die niet behulpzaam zijn.

  Als je dochter gevoelig is dan pikt ze dit soort energie wat binnen jullie gezin speelt op.

  Groene soep:
  Als je droomt over soep, dan staat dit voor emotionele honger, comfort en heling.

  Kennelijk is de liefde en geborgenheid wat je je dochter wilt geven toxic.
  Gif = toxic

  Al gedacht om hulp voor je dochter te gaan zoeken. Trip vip met coaching kan uitkomst bieden.

  Kirs
  Gast

  Oef, dat is wel heel heftig en confronterend. Dankjewel voor de uitleg en het advies.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">