Terug komende droom

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Shary
  Gast

  Hallo,

  Vanacht had ik een droom dewelke ik een tijdje terug nog al eens heb gehad maar ik weet niet meer hoe deze exact liep.
  Deze nacht droomde ik dat ik in de keuken was en telkens als ik het licht uit deed kwam er een hand van onder de keuken uit, deed ik het licht terug aan was deze weg. Daarna ging ik in de zetel zitten liggen en deed ik alle lichten uit behalve een klein lampje naast de zetel. Toen kwam er weer een hand van onder de zetel uit dus haal ik de persoon van onder de zetel uit. Deze persoon leek heel hard op mijn dochter maar ze was het niet want mijn dochter heeft blond haar en deze persoon had een licht rosse schijn. Ze kwam op mijn schoot zitten en begon me te kietelen, telkens harder en harder en harder zodanig dat het echt pijn begon te doen en hoe meer het deed hoe duivelser zij begon te lachen. Toen ik wakker word bleef ik precies een beetje hangen in mijn droom want ookal weet ik dat het niet kan of niet echt is, ik durfde mijn voeten niet langs het bed te zetten.
  Wat kan dit betekenen?
  (Btw, ik ben niet meer samen met de papa van mijn dochter en dit loopt zeer turbulent, zij is nu een weekje naar zee geweest met mijn ex partner zijn ouders en komt vandaag terug)

  Gr!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">