Terroristische aanslag

 • Auteur
  Berichten
 • Lolilly
  Gast

  Vannacht schrok ik wakker uit een nachtmerrie.

  Ik was op school en wou naar binnen lopen. Rechts van mij zag ik een bekende uit een auto stappen en hij had explosieven op zijn lichaam en twee geweren in zijn handen. Ik probeerde me te verstoppen achter de container omdat ik wist dat ik deel zou gaan uitmaken van een terroristische aanslag, maar de container rolde weg. Ik bleef er wel achter maar dit wekte de aandacht van de terrorist. Hij wees naar mij en probeerde door de container te schieten maar dat lukte niet. Hierna ben ik gevlucht naar het huisje van een vriendin en probeerde mensen te alarmeren, maar de terrorist begon te schieten op een menigte. Later kwam de terrorist in dit huisje en begon hij weer te schieten. Hij miste me, maar ik deed wel alsof ik dood was in de hoop dat hij niet nog een keer zou schieten.

  Hierna weet ik het niet meer.

  Afgelopen tijd heb ik vaker nachtmerries over terroristische aanslagen en moet ik altijd vluchten. Ik schrik snachts altijd wakker en ben dan bang in het donker. Ik vraag me af wat dit betekent, kan iemand mij helpen?

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De school is een levensschool. Rechts staat voor je bewuste kant. Je loopt weg voor explosieven. Deze staat symbool voor angsten en woede. Je loopt hiervoor weg. De container is een verstopplaats. Je wilt bepaalde angsten niet onder ogen te zien, maar de container rolt weg en wordt het toch weer zichtbaar. Schieten staat voor kritiek uiten. Je weet je te weren, maar je blijft het lastig vinden. Bang zijn in het donker is bang zijn voor het onbekende. Het is een leerproces om jezelf goed te leren kennen. Bij jezelf te blijven en zelfverzekerder te worden. Wanneer daar vorderingen in komen krijg je minder van dit soort nachtmerries. Nachtmerries komen voort uit stress en hormoonschommelingen.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">