Terreurgroep

 • Auteur
  Berichten
 • Jadea
  Gast

  In mijn droom was ik met een groep mensen, ik was de leider van die groep. We waren op de vlucht voor een terreurgroep, het leek net op WO2, maar ik was met een kwetsbare groep. Er waren baby’s, kinderen en bejaarden aanwezig. Ik was vooraan en liet het voorbeeld zien aan de anderen en hielp anderen wanneer ze vast liepen. We waren in een bos en kwamen aan bij een afgrond en we konden geen kant meer op omdat we op het randje van een heuvel stonden. Toen zag ik aan de zijkant een helling met rotsen, ik zei dat we zo naar beneden konden gaan. Ik ging voor op en de anderen volgden. Toen kwamen we aan bij een jungle met hoge bomen en lianen. Ik klom in die lianen en toen waarschuwde iedereen mij dat zij geluid hoorde in de hoge toppen en dat ze dachten dat die groep zich daar kon gaan schuil houden. Ik zag het als een kans en schreeuwde keihard dat ze moesten vluchten en dat dit een afleiding was. Zij vluchten en ik kwam alleen te staan. Nu moest ik zelf zien uit te zoeken hoe ik daar weg kom. Ineens was ik in het ouderlijk huis waar ik ben opgegroeid als kind zijnde. Maar ik zat vast in dat huis omdat er bij elke uitgang en raam beveiliging was van die terreurgroep. Maar er was een grote raam die niet geopend kon worden en die was in de woonkamer. Ik zag een metalen beeldje in de woonkamer staan en gebruikte die als een hamer om het raam door te gaan breken. Het glas ging langzamerhand kapot alleen duurde het langer als verwacht en was ik bang dat het zou gaan opvallen. Maar gelukkig was het gat groot genoeg geworden en kon ik daar door heen. Voor het raam op de stoep stond een auto te wachten met een bekende daar in. Ik stapte in en we reden snel weg. Omdat die groep mij niet door had, wisten ze niet dat ik ontsnapt was uit dat huis en dat ik in die auto zat.

  Ebeline
  Gast

  Je leid een groep dat betekent dat je goed bent om je ideeën over te brengen aan anderen.

  Terreurgroep.
  Dit kan betekenen dat je in real life veel stress te verduren hebt op carrière vlak. Het suggereert dat de mensen of projecten je buiten je comfortzone brengen door te vragen naar moeilijke eisen.

  Bos/afgrond staat voor het onbekende.
  Je ziet tegen iets op.

  Heuvel: strijd om een doel te bereiken. Misschien word er iets van je gevraagd waar je helemaal niet aan toe bent.
  Jungle: Je hebt alles in je om succes te bereiken.

  Ouderlijk huis: Allereerst zijn huizen symbolen van het Zelf dus wanneer u in een droom terug keert naar uw ouderlijk huis kan dat betekenen dat u op zoek bent of behoefde heeft naar hoe bepaalde zaken erin het verleden aan toegingen. Een mogelijk verlangen naar enkele gewoonten uit het verleden of identiteiten die u hebt gehouden. Het is ook mogelijk dat u verdrongen herinneringen naar boven probeert te halen om zaken te verwerken waar u nog hinder van ondervind.

  Als je droomt vast te zitten, betekent dit dat je je beperkt voelt bijv in een bepaalde situatie. Bijv carrière.

  Raam stuk slaan: angst en stress omdat je jezelf opzadeld met andermans problemen.
  Als je droomt dat je iets breekt, wijst er op dat er veranderingen voor jou in het verschiet liggen. Je wilt ‘breken’ met een bepaalde situatie en de richting waarin je leven opgaat veranderen.

  Auto: in dit geval rijd je mee dus hoe actief of passief ben jij?
  Heb jij zelf de touwtjes in handen of een ander, ook op carrière vlak.

  Graag jouw feedback omdat ik hiervan leer.

  Jadea
  Gast

  Dankjewel voor jouw reactie! Grotendeels klopt het inderdaad, ik ben in het echte leven continue aan het leiden en mensen aan het helpen en ik cijfer me soms daarin weg waardoor ik veel stress kan ervaren.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">