Tentakels uit het plafond

 • Auteur
  Berichten
 • Youra
  Gast

  Ik was op een soort schoolfeest. Alle leraren en leerlingen die ik kende waren er. Ik stond net bij de balie te smeken om een ballon die in een plastic doos lag toen er ineens tentakels uit het plafond kwamen. Iedereen werd geëvacueerd maar sommige mensen werden nog door die tentakels meegenomen. Ik ging met de trein naar huis (ik was in het echte leven nog nooit in een trein geweest) en de trein zette me af voor het huis van oma, waar ik op dat moment logeerde. Ik ging meteen naar bed, want het was al laat. Toen ik ongeveer 5 minuten in bed lag zag ik dezelfde tentakels als bij dat feestje uit het plafond komen. Ze trokken zich heel snel weer terug. Toen ik weer probeerde te slapen kwamen ze ineens terug. Ze sloegen van alles van mijn bureau af. Toen probeerden de tentakels naar m’n bed te reiken. Toen sloeg een tentakel heel hard op het voeteneind van m’n bed. Toen werd ik wakker en voelde nog zon beving van m’n voeten tot m’n hoofd gaan van die klap.

  Ebeline
  Gast

  Hoe ben jij sociaal ingesteld? Is er iets in je jeugd/schooltijd gebeurd wat op een of andere manier terug komt in je leven. Bijv omgang met mensen of carrière?

  Plastic (doos) staat symbool voor dat je fake bent. Je doet je anders of beter voor dan dat je in werkelijkheid bent.

  Ballon staat ook symbool voor arrogantie , je hebt het hoog in je bol.
  Of dat je hele leven in het teken staat van ambities, aspiraties, doelen
  Maar ballon staat ook symbool voor afnemende hoop in je liefdesleven. (Zoektocht naar liefde)

  Het plafond staat symbool voor de limiet of misschien wel te hoge eisen die je aan jezelf stelt.

  De tentakels staan niet alleen symbool voor een lastige situatie in je leven maar ook dat je te bezitterig bent in de liefde of relatie in general. Misschien klamp je je dusdanig aan iets vast wat je koste wat kost wilt behouden of bereiken.

  Het bureau staat ook symbool voor carrière of droombaan. De tentakels slaat alles van het bureau af dus dat beloofd ook niet veel goeds.

  Je bed inc logeren bij oma staat voor rust en veiligheid. Jouw mindset (persé iets willen en moeten)bezorgt jou stress en onzekerheid.

  Ik hoor graag jouw feedback

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">