Te laat

 • Auteur
  Berichten
 • KrisssKirsten
  Gast

  Ik droomde dat ik naar de middelbare school moest (de tijd om naar school te gaan ligt al zeker 20 jaar achter me) en wilde me aankleden. Ik wist níet wat ik aan moest en bleef maar twijfelen en steeds weer iets aantrekken wat ik vervolgens weer uitdeed voor iets anders. Uiteindelijk had ik iets aan en sprong ik op de fiets. In 10 seconden dacht ik: “Dit heeft geen zin, ik kom te laat” om vervolgens te bedenken dat ik beter met de auto kon. Toen had ik moeite om m’n autosleutel te pakken, omdat m’n vader net de kast aan het opruimen was waar ze in lagen, dus alles lag op een hoopje. Toen liep ik naar de straat voor het huis om de auto in te stappen. Bleek m’n auto áchter het huis te staan. Uiteindelijk ben ik nooit de auto ingestapt om naar school te rijden,want toen bracht de droom me naar de bouw van een woonboot (waarvan het hout om de boot heen te dun was, dus die moest opnieuw gebouwd worden) en bracht het me naar m’n eigen appartementje waar ik net was ingetrokken. Ik gaf een rondleiding aan een paar familieleden die het opviel dat het best oud was allemaal, oude badkamer etc. Terwijl ikzelf nu in een nieuwbouw appartement woon.. Weet iemand d achterliggende gedachte van het te laat komen op school, het afgekeurd zijn van de boot en het gedateerde appartement? Heel erg bedankt alvast!

  EsmeEsme
  Moderator

  De middelbare school staat symbool voor je levensschool. Je wil je aanpassen voor een bepaalde situatie, maar je houdt het toch bij je eigen stijl. Je bent niet echt een meeloper. Plannen is niet je sterkste punt en kan het nog wel eens voorkomen dat je achter de feiten aanloopt.

  De bouw van een woonboot staat voor het opbouwen van kennis van je eigen emoties ofwel met zelfreflectie werken. Een woonboot ligt op het water. Water staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Er is troebel water, helder water of ruw water.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">