Symbolische droom, maar wat betekend het

 • Auteur
  Berichten
 • Arevs
  Gast

  Hallo!
  Ik hoop dat iemand een verklaring heeft voor wat mijn droom van afgelopen nacht betekende.
  Ik droomde dat een goede vriendin van mij bijna jarig was en mijn broertje had voor haar als kadootje een boekje gekocht waarin een interview met haarzelf stond. Het boekje had een beetje betrekking op het moederschap en hoe zij dat allemaal regelt en doet. Er stond in dat ze het leuk vindt om te klimmen en te ravotten met haar kinderen en ik dacht ooh huh klimmen? Vind je dat leuk? Dat wist ik niet. Ik dacht waarschijnlijk hebben ze er een mooi verhaal van willen maken voor het boekje.
  Verder in mijn droom was ik bij haar thuis met nog een aantal mensen voor mijn vriendin die dus jarig was. Zijzelf sliep die nacht in een hotel met haar man. Wij hadden vanuit haar huis uitzicht op het hotel en hun kamer wat grote ramen had. Toen ze wakker werd zwaaide ze vanaf het hotel naar ons vanachter het raam en wij zwaaide terug. Zij bevond zich hoger omdat ze dus in een hotel zat.
  Ik ben heel benieuwd wat het berekend. Vaak kan ik mijn dromen enigszins wel verklaren ook met behulp van deze website maar deze vind ik wel lastig omdat mijn vriendin er in voorkomt en ik niet het idee heb dat ik daar onbewust meer mee bezig ben, maar misschien dus wel?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">