Stelen

  • Auteur
    Berichten
  • Heyy
    Gast

    Ik droomde eerst dat ik naar de speelgoed winkel ging en meteen weer wegging omdat ik er niets leuks zag. Maar voordat ik weg mocht werd ik eerst gefouilleerd. Ik had handschoenen aan en die moest ik uit doen. In een van de handschoenen zat een precies de zelfde handschoen opgefrommeld. Ik had dus 3 dezelfde handschoenen (1 en een halve paar). Toen werd ik ineens vals beschuldigd van diefstal van die handschoenen. Ze zeiden dat ik niet weg mocht uit de winkel en moest wachten. Ik probeerde de hele tijd te zeggen dat ik onschuldig was. Blijkbaar verkochten ze die handschoenen niet eens meer in de winkel en waren ze al een maand uit het schap ofzo. Maar ze geloofde me niet. Ik raakte in paniek.

    Toen had ik nog een droom. Ik was in de stad bij de mac donalds en iemand van mijn leeftijd bestelde een frappé. Het was een vriendengroep en ik kende hun niet. Ik bestelde kort daarna een gewone koffie die echt veel goedkoper was dan een frappé. Ik ging buiten zitten en kreeg ineens de bestelling van die vriendengroep, omdat er werd gedacht dat ik bij hen hoorde. Er stond zo veel lekkers maar uiteindelijk heb ik gauw de frappé gepakt en ben ik snel weg gegaan. Niemand had het gemerkt. Daarna heb ik bij de Starbucks nog een frappuchino gehaald, die tegenover de mac Donalds was, maar niemand van de mac donalds zei er iets van.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">