Spagaat!

 • Auteur
  Berichten
 • R
  Gast

  Hi!

  Ik droom regelmatig dat ik de spagaat kan. Het voelt heel relaxt en gemakkelijk en rustgevend om in die spagaat te gaan zitten in mijn droom. De droom zelf voelt enorm realistisch.

  Ik ben dansdocent maar kan geen spagaat.

  Iemand een idee of er een betekenis zou zitten achter deze droom?

  Esme
  Moderator

  In de spagaat gaan is een moeilijke positie aannemen waarin je verkeert en waarbij je je gedwongen voelt rekening te houden met tegengestelde belangen. Maar in jouw droom voel je je relaxed. Dus betekent het dat je altijd smacht naar een nieuwe uitdaging. Kun je het plaatsen?

  Roos
  Gast

  Hoi

  (Ik hoop niet dat ik onder een reactie reageer, maar)
  Ik heb een aantal dromen die vaak terugkomen, waaronder:
  Dat ik een spagaat kan, het voelt erg fijn en gemakkelijk en ook erg realistisch!

  Over dat ik een hamster heb… (Vroeger had ik een hamster.) Normale gevoelens.

  Dat ik mijn oude losse beugel in moet. Verschrikkelijk gevoel en hij doet ook altijd zeer als ik m weer in moet. (Hij paste vroeger ook al niet goed meer op t eind.)

  Dat ik moet plassen opvieze openbare toiletten. Ze zijn vaak ook zonder deur en met veel wcs tegelijk. Vaak is de vloer dan ook vies. Ik word ook altijd wakker met een volle blaas. Je kan je wel voorstellen hoe ik me voel bij deze droom.

  Vriendelijke groet, Roos

  Desiree
  Gast

  Oh wat grappig!!! Ik heb al jaren precies dezelfde droom en baal als ik me s-morgens realiseer dat ik t toch niet kan! Heel toevallig geef ik ook danslessen sinds een paar jaar, maar ben de jongste niet meer 😉. De uitleg over uitdaging kan ik me dan ook wel in vinden!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">