Slangenbeet

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Tes
  Gast

  Hoii ben net best wel “heftig” wakker geworden. Ik was aan het dromen over dat ik met mijn ouders, paar vrienden en onbekende gezichten(?) op vakantie was. Iedere avond dat we daar waren moesten we in een mega kas een opgerold briefje leggen. Het was een beetje raar want deze kas werd overdag gebruikt voor bezoekers om doorheen te lopen.

  Ik liep daar savonds met mijn moeder, vriend en nog een vriendin. we liepen door paden met allemaal planten (een soort tropisch regenwoud) naast ons. op een gegevend moment zagen we een soort van altaar. Maar naast het altaar was een slang. Ik had het briefje vast dus gooi het op het altaar. Op het moment dat we ons omdraaien zien we meer slangen langs de paden hangen. Dit was de eerste keer. Heen en terug ging goed maar de tweede keer draaide we ons om en lette ik niet op. Ik werd bijna gebeten door een boa constrictor. Mijn vriend waarschuwde me nog net optijd. Nadat ik werd gewaarschuwd werd ik van achter gebeten in mijn nek. Ik voelde de pijn in mijn nek en verlamde. Ik voelde de tintels in mijn hele lichaam. Ik wist dat het een droom was maar bewegen of wakker worden lukte niet. Pas een tijdje later.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">