Slangen, auto, water

 • Auteur
  Berichten
 • EBD
  Gast

  Ik ben in een tehuis, op zoek naar een gehandicapte vriend maar die is er niet. Op de grond kronkelen allemaal slangen, ik erger me, dat doe je deze bewoners toch niet aan. Ze zijn in iedergeval niet giftig. Ik ben niet bang, maar vind het niet prettig en wil zo snel mogelijk weg.
  Dan zit ik in een kamertje met een van de begeleiders te praten, aan een ander tafeltje zijn ook 2 in een gesprek gewikkeld. Ik heb geen zin in een gesprek over mijzelf, ze begrijpt mij toch niet en ga weg.
  Dan zit ik in een auto om weg te rijden. Het is vies weer, grauw en het regent. De auto glijd achteruit het water in. Ik zucht, en erger me, wat nu weer. Ik pak het stuur vast, geef gas en kruip langzaam en moeizaam de helling op, het water uit, en rij weg bij het tehuis.
  Het is nog steeds grauw, het regent en alles is bruin/grijzig. Ik baal, heb hier geen zin in en wil naar huis. Op de weg ligt een laag water, maar ik rij gewoon rustig door. Dan merk ik dat ik verkeerd ben gereden. Ook dat kan er nog wel bij, wordt er wat mismoedig van. Dan zie ik een gebouw dat me bekend voorkomt en verkeersbord, oh het valt toch nog wel wat mee, ben geloof ik niet erg ver uit de richting en sla links af, waar het bord heen wijst. Het lijkt wel of het verkeersbord lichter en helderder is dan de rest in de omgeving.

  EBD
  Gast

  Wat wil deze droom mij zeggen, toen ik wakker werd, voelde ik me wel wat ontmoedigd.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">