Seks met vriendin

 • Auteur
  Berichten
 • Cindypindanoot
  Deelnemer

  Laatst bleef ik bij een van mijn beste vriendinnen slapen. Ik ben lesbisch(vrijgezel) en zij is hetero( in een relatie). Toen heb ik gedroomd dat haar vriend thuiskwam van weekend weg en hun seks gingen hebben en ik aan het toekijken was hoe het er aan toe ging. Uiteindelijk zei ze tegen me nadat alles gebeurd was of ik er van genoten bad want ze had wel gezien dat ik gekeken had. Uiteindelijk wakker werd ik best wel in shock wakker dacht ik dacht wauw ik kan dit niet goed rijmen. Uiteindelijk gisteren bleef de betreffende vriendin weer bij me slapen. Toen heb ik gedroomd dat ik op familie weekend was met haar familie en ik vervolgens seks met haar had. Ik werd wederom nogal raar wakker. Heb nu 2 keer in korte tijd over haar gedroomd terwijl ze naast me in bed lag en beide keren waren het seksueel getinte dromen. Wat kan dit betekenen?

  Esme
  Moderator

  Je deelt lief en leed met elkaar als vriendinnen. Sommige geheimen of gevoelens deel je gewoon niet met je partner, maar met een vriend of vriendin. Dat kan heel intiem voelen. Het schouwspel van je vriendin en haar vriend is de samenvloeiing van hen en samenspel in het dagelijks leven en je samenvloeiing met haar is zijn de gevoelens die je deelt met haar. Hoop dat het door de uitleg duidelijk is geworden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">