Seks en overgeven

 • Auteur
  Berichten
 • Abraxas
  Deelnemer

  Ik droomde dat ik in een oud huis was, waar nog een flinke renovatie moest plaatsvinden. Overal lagen bakstenen en verhuisspullen. Ik nam het huis over van een stel, ontwikkelde, spirituele mensen. Ik ken uit het het echte leven ken. De vrouw was in mijn droom genezen van kanker. Er waren ook films van haar ziekteproces. Ik loog dat ik ze had bekeken, maar dat wilde ik helemaal niet.
  Het was een hoog huis met vele etages en ineens zag ik in een kamer een man en een vrouw seks hebben. De vrouw zat bovenop en braakte witte vloeistof over de man heen. Ik was geschokt, maar de dame van wie ik het huis overnam, zei: dat is juist goed.
  Vervolgens kreeg ik een audioset van die mensen, zodat ik er twee had en dus in twee kamers muziek kon draaien. Waar ik erg bij mee was, want muziek is erg belangrijk voor me.
  Heeft iemand enig idee wat ik hier mee aan moet?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">