Schiphol en vriendin overlijdt

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Lotte
  Gast

  Haii,

  Dus ik heb net gedroomd. Ik was dus op schiphol (maar dan in mijn versie van scbiphol). De begande verdieping is waar de vliegtuigen staan, gates en waar je je koffers kwijt kan. Ik herken mijn versie van schiphol gelijk omdat ik er vaker kom zeg maar en de vorige keer zagen ze dus een foto over dat ik verdrietig weg liep. Maar dit keer maakte ik foto’s van die boorden met de gate nummers erop enzvoort en op dat bord stond ook een paard. Nou ik liep verde, beetje naar het miden en dan heb je zegmaar aan je linker kant inchech balies en waar je je koffers kan achterlaren en roltrapen naar beneden en er zijn 3 etages naar bedenen. En ze lopen zegmaar af qua winkels (ruimte wordt steeds kleiner). En ik ging dus naar de laatste etage omdat daar een bierwinkel was (ik ben niet op de leeftijd om alcohol te mogen drinken) maar de winkel was een open winkel met 1 bed. Dus ik lag daar en die man gaf mijn drinken. Hij vertelde dat ik in de gaten werd gehouden omdat ze mij zagen als een hert (vrouwelijk wel) met een gewei, terwijl ik mijzelf zag als een mens. Er stond ook en boord met een witte masker op de begande vloer, ik zei tegen hem maar ik heb ook die masker op dus dat kan niet. (Je zag nirt dag mensen maskers op hadden). Dus uiteindelijk er komen mensen van schiphol naar beneden gestormd en ik vluchtte dus weg.

  Toen droomde ik over dat ik met mijn beste vriendin ergens was (school, station achtig) uiteindelijk kwam haar tram dus namen we afscheid rn mijn tram kwam later ook. Ik zat in de tram eigenlijk naar huis.

  Toen was ik buiten ik kreeg toen te horen dat ze was overleden aan iets (vgm verwondingen) en ik was nog steeds oo de vlucht voor de mensen van schiphol. En het enige wat ik nog had van der was een lichtpaarse balloon. Ik had ook een buideltasje om mijn middel. Ik liep langs een verzorgingstehuis en er was een klein padje en die volgde ik (onder mijn was water) ik kwam een smalle houte pad te staan en achter mij was stenen/rotsen muur. En ik kwam dus op het einde aan en klom over de “hek” om weer op het houte plank te komen maar nu naar voren. Maar ik zag dus dat ik die ballon kwijt was en liep weer terug. Ik zag hem dus op de hoek van die weg/verzorgingstehuis in het water liggen en pakte hem, toen kwam er ook opeens een familie die ook vluchtte voor die mensen. Dus we ginfen samen weer over die planken maar toen was ik hem weer kwijt die balloom, dus ik liep weer terug maar nu stak ik over en ik had nu ook opeens mijn parkiet in mijn handen en deed hem in mijn budeltasje maar hij wilde er uit maar ik liet niet toe. Dus nu liepen over zand en naast mij soort duinen. Uiteindelijk ging ik rennen, rende ik die duin op en de was naast mij een gebouw met woningen en ik dacht nog ik kan niet opgeven ik moet die balloon mee nemen maar ik had toen al niet meer die balloon of mijn parkiet meer. En toen rende ik weer over die strand en rende naar het ligt en toen was ik dus een glazen deur in gerend en was veilig, dat gevoel had ik zeg maar.

  Beetje vaag was het, ben heel benieuwd wat het betekent.

  Groetjes Lotte

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">