Scheermesje

 • Auteur
  Berichten
 • Annie1
  Gast

  Goedenavond, ik heb gedroomd over een scheermesje dat vast zat in mijn keel en ik kreeg er maar niet uit. Ik zag dat mensen probeerde het scheermesje eruit te halen maar steeds dat ze probeerde deed het nog meer zeer. Het lukte maar niet eruit te krijgen en opeens gleed het scheermesje naar mn maag en dacht het is nou nog erger geworden, vervolgens ben geschrokken wakker geworden.
  Gr. Annie

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Annie1
  Gast

  Goedenavond Esme,
  Mijn vorige droom was 2 maanden geleden ‘Autodroom’ en u had een reactie geplaatst uitleg van mijn droom. Ik schrok er eerst van maar later was wel blij met het uitleg want ik kon het droom van mij afzetten. De zin die u had geplaatst ” wie niet waagt wie niet wint” die had ik een paar dagen voor mijn autodroom hardop gezegd dus vandaar even de schrik. Graag zou ik van u uw uitleg van mijn nieuwe droom willen weten.
  Alvast bedankt.
  Gr. Annie

  Esme
  Moderator

  Mijn vorige bericht is een standaard berichtje. Ik weet niet wie wel of niet reageren, maar soms besteed ik veel tijd (waren 6 dromen) om uitleggen te geven en krijg ik totaal geen respons. Dat is niet leuk. Vandaar. Er zijn zoveel mensen, bij wie ik dromen uitleg. De namen kan ik niet allemaal onthouden. Ik had je droom nog even teruggekeken en zag dat het 4 maanden geleden is. Waar je idd. op reageerde. Vond je de uitleg van de “autodroom” te heftig? Blij dat je de droom uiteindelijk los kon laten.

  Maar nu de droom van de scheermes. Je keel staat voor communicatie. Vanuit dit gebied geven wij gehoor aan onszelf en anderen. Alles wat we voelen, zien en denken heeft een effect op ons. En kun je je erover uiten. Maar hier gaat het om een blokkade. Je word hier onbewust de mond gesnoerd of afgesneden. Wanneer de keelchakra uit balans is, betekent het, dat je weinig of over een bepaalde situatie je niet durft te uiten. Het gaat om een schaamte of geheim, die je eigenlijk los wilt laten. Je maag staat voor verwerking.

  Annie1
  Gast

  Nee, kan dit keer niet de uitleg niet plaatsen. Wat ik wel weet is dat ik last van mijn keel heb, vorig jaar september ontdekt ik een klein blaasje in mijn keel en vervolgens kreeg ik infectie en dat is weer over gegaan en de artsen kunnen niet achterhalen waardoor het komt. Begin het nieuwe jaar ontdekte de arts dat het verdwenen is en voel ik ook geen pijn. Sinds een week heb ik last van mijn keel en het opgezet is maar geen blaas gevonden. Ik denk misschien dat ik mij druk heb gemaakt geen idee.
  Gr. Annie

  Esme
  Moderator

  Ja, dan is het een verwerkingsdroom. Sterkte en beterschap met je keel.

  Annie1
  Gast

  Dank u wel.

  Dmb
  Gast

  Is dit hetzelfde als dat je je hond ziet lopen met de scheermessen in haar bek. Dacht dat ze ze los niet maar er zaten er drie in haar bek vast die ik eruit moest trekken. (Waarbij ze ook verwonde bij haar kies en tong) ik schrok er wakker van.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">