Schakelbaar kapot

 • Auteur
  Berichten
 • Deez-78
  Deelnemer

  Hallo lieve mensen,
  Ik droomde dat ik geparkeerd stond en achteruit wilde rijden, weg van de plek. Toen ik de auto in z’n achteruit wilde zetten, hetgeen ik met kracht deed, brak de pook en er kwam een rood licht in de pook!

  In de droom baalde ik enorm, aangezien ik op een plek stond waar je betaald moest parkeren. Ik ben naar huis gegaan, maar bleef balen. De volgende dag ben ik terug gegaan om de pook te onderzoeken. In de droom dacht ik: het is nog te repareren. Verder weet ik niet veel!

  Opvallend was de gebroken pook in achteruit stand, het rode licht in de pook en het balende gevoel van betaald parkeren. Nu wil het dat in de realiteit het schakelen in z’n achteruit bij mijn auto heeeel stroef gaat en dat ik de pook met kracht in reverse moet zetten.

  Enfin….mocht iemand een ingeving krijgen in welke richting ik moet denken dan hoor ik het graag! Ik werd een beetje onzeker van de droom, aangezien de auto je leven representeert, dus een niet functionerende schakelbak word ik niet vrolijk van.

  Fijne dag en droom zacht…..

  Warme groet,
  Denise

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.
  Geparkeerd staan is passief zijn. Je wilt achteruit en dat betekent achteruit kijken. Maar de pook breekt en dat is een teken van herinneringen van breuken. Rood licht staat in deze droom voor alarm of oppassen geblazen. Je betaald hier de rekening en dat kan zowel lichamelijk of geestelijk zijn. Je doorzettingsvermogen zocht dat je weer stabiel(er) bent.

  Deez-78
  Deelnemer

  Hartelijk dank voor de moeite die je hebt genomen Esmee! Je hebt verheldering gebracht. Ik wens jou alle goeds ???????????????????

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">