Satanistische samoerai-show

 • Auteur
  Berichten
 • Inge L
  Gast

  Vorige nacht had ik een zeer bizarre en enge droom. In de droom nam ik mijn beste vriendin mee naar een show waar Aziatische gevechtssport in zou voorkomen. Bij het aankomen op de locatie waarschuwde onze taxichauffeur ons echter voor deze show dat het niet is wat het lijkt en dat er mensen zouden gemarteld/gedood worden. Ik zei dat ik me vaag voelde, en hij zei daarop dat ik gek was. Toch gingen mijn vriendin en ik naar binnen. De show startte eerst vrij normaal, maar voor de veiligheid gingen we toch maar aan de zijkant zitten. Er was een vrouwelijke hoofdperformer die gevechtskunst demonstreerde en op een bepaald moment herkende ik het gezicht van een collega (waar ik in het dagelijks leven geen problemen mee heb). De show werd echter steeds meer bizar en luguber. Op een gegeven moment hingen er allemaal mensen op aan touwen en deze vielen allemaal tegelijk naar beneden. Er werd getoond dat deze mensen permanent misvormd waren door deze val, vooral aan het gezicht. Na dit gebeuren beslisten mijn vriendin en ik dat het tijd werd om te vluchten. Dit was echter niet zo gemakkelijk en we belandden in een soort doolhof/we vonden de uitgang niet meer. We waren overtuigd dat er ons iets zou overkomen, dat er slechte mensen waren die ons pijn wilden doen. We kwamen uiteindelijk in een kleine kamer terecht waar 2 mannen leefden die er ook werden opgesloten, vreemd genoeg leken ze echter vrede te hebben genomen met hun situatie en werden ze er niet slecht behandeld. Mijn droom eindigde toen ik het raam opendeed in die kamer en zag dat we op een serieuze hoogte zaten. Ik kan het gevoel van deze droom moeilijk van me afzetten, vooral het duistere gedeelte. Kan iemand me helpen om me meer duiding te geven? Alvast heel erg bedankt!

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven.
  Een gevechtssport in je droom, is de competitie van de maatschappij aangaan. Je beste vriendin is je steun en toeverlaat. Azië is het onbekende. De taxichauffeur is een persoon die je helpt je doel te bereiken. Het gemartel staat symbool voor geen grip hebben op een bepaalde situatie. Doden is iets de das omdoen om zo weer een andere fase in te gaan. Vluchten is je angsten uit de weg gaan. Verdwalen is geen overzicht meer hebben, in een ingewikkelde situatie.

  Inge L
  Gast

  Bedankt Esme! :)

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">