Reperatie armband met goud

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Robin
  Gast

  Beste,

  Aan het begin van vorig jaar heb ik iemand ontmoet, waarvoor ik veel voel. Helaas is hij al bezet.

  Afgelopen nacht droomde ik over hem dat zijn armband, wat hij heeft gekregen van zijn huidige partner, kapot was en ik dit voor hem ging maken met goud. Ik repareerde dit met een gouden pincet en gouden schakels. Dat goud was van mij en ik deed de armband bij hem om. Ik voelde veel liefde om het maken en ookal is hij bij iemand anders zijn mijn gevoelens niet minder, meer geparkeerd.

  Ironisch is dat hij zijn armband gisteren bij mij heeft laten liggen -kapot, dus wellicht is het een mengelmoes de realiteit. Alleen het maken van de armband en vooral met goud. De details waren heel helder, het goud gloeide enorm. Ik was gelukkig, blij en zo liefdevol dat ik het weer voor hem kon maken.

  Heeft iemand een idee? Het puzzelt me al de hele dag en op internet word ik er niet veel wijzer van.

  Warme groet,
  Robin

  Anja
  Gast

  Misschien kun je met deze informatie de boodschap die jouw droomt geeft eruit halen?
  Dromen moet je eigenlijk wel altijd samen bespreken.
  Omdat ieder detail aanwijzingen geeft.

  Sandy
  Gast

  Ik weet wel dat goud niet echt goed is als je daarover droomt. Verder weet ik ook niet waarom. Misschien moet je hem los laten en verder gaan met je leven anders kom je in problemen?

  Hannah
  Gast

  Mij lijkt het te zeggen dat je iets heel waardevols van jezelf weggeeft om de band te maken die hij met zijn vriendin heeft gekregen, maar bij jou kapot heeft achtergelaten.

  Je moet dus kijken of je dat waard vindt om zoiets waardevols van jezelf weg te geven terwijl het erop lijkt dat hij de band met zijn huidige vriendin op deze manier behoud.

  Hannah
  Gast

  Ik vind het wel een hele mooie liefdevolle droom dat je zoveel van jezelf weggeeft en daar zo goed bij voelt! Misschien goed om na te denken hoe je in werkelijkheid zou voelen over het uitgebeelde in de droom.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">