Rennend kind

 • Auteur
  Berichten
 • Luuk
  Gast

  Het leek net of mijn slaapkamer raam open ging en er iets of iemand naar binnen kwam. Ik besloot om het licht aan te doen, maar dat was kapot. Ik liep naar de gang waar wel licht was en zag niks in mijn kamer, ik had hier een heel apart gevoel bij. Ik ben naar de badkamer gelopen om een glas water te drinken, toen ik uit het raam keek zag dat er iets naar mijn huis rende. Ik zette me schrap om in confrontatie te gaan met het “ding” op de gang. Toen het boven was bleek het een kind te zijn en hij rende naar mijn slaapkamer. Ik hield het kind tegen, maar het probeerde hoe dan ook in mijn slaapkamer te komen.

  Toen werd ik wakker en had ik even een wtf momentje. Ik voelde geen angst in mijn droom maar wel een ander naar gevoel dat ik niet helemaal kan plaatsen. Ik ben nu heel erg benieuwd wat deze droom betekend en wat dat nare gevoel was.

  Ebeline
  Gast

  Slaapkamer: Dromen waarin je in je slaapkamer bent staan voor bepaalde aspecten van je zelf die je alleen voor jezelf houdt. het is tevens een verwijzing naar je sexuele natuur en intieme relaties.

  Iets of iemand komt binnen via jouw slaapkamerraam: Grensoverschrijdend gedrag.

  Dromen dat een lamp niet brandt of kapot is, is jouw moeilijkheid om dingen duidelijk te begrijpen.
  Het gevoel niet in staat te zijn ‘licht te werpen op een kwestie’ Je bent mogelijk de toegang tot een hulpmiddel verloren om u te helpen functioneren of een sociaal contact dat jou informatie heeft verstrekt.

  De gang kan op zelfonderzoek duiden.
  Een overgangsfase in je leven.

  Water drinken betekent zuivering en voorbereiding op wat er komt.
  De badkamer staat ook symbool voor zuivering. Zelf-vernieuwing. Je voelt waarschijnlijk een drang om jezelf te reinigen, zowel emotioneel als psychologisch.

  Het kind staat symbool voor het innerlijke kind in je.
  Wellicht zijn er dingen in je jeugd gebeurd wat je nog een juiste plek moet geven.

  Ik zou het erg fijn vinden als je feedback achterlaat.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">