Rare veelzijdige droom

 • Auteur
  Berichten
 • Pioenroos
  Gast

  Hallo,
  Ik had een zeer veelzijdige droom.
  We reden langs huisjes, grijs, er stond 1 zwarte auto en er stond een bord in de tuin met 55+ er op. Er reed ook een gele trein langs de huizen. Vervolgens was ik bij mijn man en schoonmoeder. Volgens mij was het een kantine. Het voelde als van mij of alsof ik daar werkte.
  Ik zei tegen mijn schoonmoeder dat ik die 55+ huizen zag en het wel wat afgelegen is. Zij is namelijk opzoek naar een nieuwe woning. Vervolgens vroeg ik haar hoe oud haar moeder was toen ze haar kreeg. 7 nee 10 jaar maar ze voelde zich ongemakkelijk toen ik er achter kwam. Vervolgens zat er een bekende te eten . (Hij is de vriend van een vriendin van mijn man die wij heel sporadisch zien in het echte leven. Ik heb die vriend 1x maar gezien. ) hij was dus verkouden en was aan de telefoon.

  Nu ben ik ineens in een winkel. Als ik omhoog kijk zie ik dat het plafond op een bepaalde plek lekt en bijna stuk gaat. Het hangt helrmaal. De spullen die onder de lek liggen halen ze maar niet weg. Ik loop verder en kom in een gedeelte waar er verschillende afdelingen zijn met spullen uit verschillende tijdperken.

  Ik ben nu ineens bij een auto garage. Ik moest wat dingen vast maken in een auto en opeens begon te auto te rijden. er was een meisje gekleed in een gebroken wit jurkje met zwarte panty aan die op de auto af kwam rennen om de auto te stoppen omdat t slingerde of omdat het meisje zichzelf pijn wou doen maar ik wist haar te ontwijken en de auto stil te brengen.

  Daarna liep ik met mijn moeder en haar overleden man door een drukke (veel auto’s) straat. We liepen naar de auto en moesten oversteken.
  Ineens zij mijn stiefvader dat hij eerst op bezoek bij iemand wou gaan voordat we naar huis zouden gaan en dat we ergens konden gaan eten. Hij lustte lams vlees.
  Hij pakt de auto en mijn moeder en ik gaan te voet. We staken de drukke straat over. Hij ging rechts vooruit en wij links vooruit.
  Op onze weg kwamen we een hele grote bloemen kar tegen waar we op stapten. Hij ging vooruit doirdat wij met onze voet aftrapten. Hij.ging hard waardoor de witte pioen rozen allemaal los vlogen. Enkele rozen vielen uiteen en enkelen bleven heel. Ze kwamen allemaal op me af en ik vond het heel jammer dat ze stuk gingen. Ik keek steeds of er nog een paar heel waren blijven hangen . Ik zag dat er maar een paar heel waren gebleven. Misschien 5 stuks

  Ik zei ook tegen mijn moeder dat we de waarheid moesten vertellen want ik was geschrokken doordat we de bloemen hadden vernietigd en we waren bang dat we gefilmd waren.

  En toen werd ik wakker.

  Ben echt benieuwd wat jullie mij over deze rare droom kunnen vertellen.

  EsmeEsme
  Moderator

  De 55+ huizen zijn een verwerking van het echte leven. Je bent er in je droom mee bezig. Grijs staat voor grijs gebied. Iets dat op de grens staat van verschillende tegenstellingen. Zoals jong/oud, kwaad/goed, zwart/wit. De trein is de levenstrein. In de kantine houden mensen pauze en jij werkt en dat betekent het dat je graag je handen uit je mauwen wilt steken; nuttig zijn.

  Kinderen krijgen in de droom staat symbool voor vruchtbaarheid, dus positieve wendingen. De vriend is een spiegel van jezelf. Eten staat voor spirituele voeding tot je nemen. Momenteel heb je nog niet genoeg weerstand (verkouden) opgebouwd om bezig te zijn met het spirituele. De telefoon staat voor communicatie. Het meisje staat symbool voor het onbekende, want je kunt haar moeilijk pijlen.

  De drukke straat is de maatschappij. Je baant je er een weg door. Soms kan het teveel prikkels geven. De pioenroos staat voor schoonheid, maar de gevallen blaadjes laat vergankelijkheid zien. Ben benieuwd of je jezelf hierin kunt herkennen.

  Layla
  Gast

  Ik begon met fietsen met mijn ouders, 2 broertjes ,zus en bestevriendin .eventjes later was mijn beste vriendin weg .ik vroeg aan mijn moeder waar ze was :ze wist het niet.ik fietste de heenweg die eerst de terug wwegleek.ik zag niemand.toen zat ik ineens in een klas met mijn deken kussen en een ander kussen.in een les te hangen. De leraar praatte tegen mij en ik zakte tegen de kussen en lette op.toen zat ik vast met andere mensen in een gebouw we waren ontvoerd ofzo .ik miste en was super bezorgt over mijn beste vriendin.ik ging vechten tot ik weg kon uit het gebouw (bij het begin leek het wel of ik een glimp kreeg van among-us poppetjes die als de mensen vechten).ik stond opeens met een coole/mooie bril bij een monument of tenminste een mooi iets.toen hoorde ik 2 mensen naast mij kletsen;heb je behoort van layla (mijn naam) ik wil haar graag zien want ik hou van love island (ik kijk alleen ex on the beach en heb een paar afleveringen van love island.)Ik deed toen mijn zonne bril af en toen zei ik:hier is ze en ik rende keihard weg en hoorde 1 van de 2 nog zeggen ;uh oke.daarna zat ik random met mensen te praten en had het erover om te blijven dus ik ging dagen tellen en kwam erachter dat het vakantie was en wou mij ouders bellen voor tickets enz.maar toen maakte ik kwa geld of iets een hele aparte som die ik op school uitreken en goed heb (Heb wel moeite met wiskunde). toen stond ik op een boot en ging maar huis .toen we aangekomen waren vroeg ik direct aan mijn moeder (die daar stond te wachten op mij waarschijnlijk)heb je Maud (mijn beste vriendin) al gevonden?ja zei mijn moeder :ze zat op een steen in Zwolle. Ik was nog steeds in paniek ofzo en toen was de droom voorbij.

  Mijn vragen:wat betekent mijn droom en welke betekenissen heeft hij?

  Ik had bij die aparte som en de vraag over Maud (mijn beste vriendin)aan het eind nadat ik wakker was een gevoel dat ik toen bij bewustzijn was en niet kwa droom heb gezegd maar dat zelf wou.hoe kan dat?zou het zijn dat ik een lucide droom heb gehad?

  En de glimp van among-us wat zou dat betekenen?

  Hoop dat u die kan beantwoorden.
  Vriendelijke groeten van,layla

  Pioenroos
  Gast

  Dankjewel voor de uitleg…ik herken mezelf gedeeltelijk hier in..

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">