Rare gebeurtenissen

 • Auteur
  Berichten
 • JadeB
  Gast

  Ik droomde dat ik in toolenburg hoofddorp was maar het moest haarlem schalkwijk voorstellen. Ik was in een speeltuintje waar iemand zichzelf heeft opgehangen
  Ik kwam daar wel vaker zonder dat er iemand opgehangen werd maar toen was het een afgesloten gebied met hekken waar allerlei enge types (mannen) kwamen.
  Toen ik schrok en weg wilde gaan stond er een hele motorbende bij het hek en ze zagen er niet uit alsof ze me gingen laten gaan dus ik stuurde mijn vriend een whatsapp met mijn locatie en “kom nu” en toen ging ik toch proberen weg te gaan maar dat lukte niet en werd ik meegenomen.
  Toen werden al mijn spullen afgenomen en zeiden ze dat ik een vakantie heb gewonnen.
  Ze vroegen of ik nog medicijnen gebruikte zodat ze die konden verkopen ik zei ik heb pillen om niet flauw te vallen mag ik die terug en toen kreeg ik ze terug en vlogen we weg in een vliegtuig einde droom. (Ik gebruik dus niet dat soort pillen als ze al bestaan.)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">