Rare droom van een vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • Mingus
  Bijdrager

  Op vakantie in, wat voelde als Duitsland, maar het speelde zich allemaal af in een soort van winkelcentrum omgeving.
  Mijn vrouw en ik zijn elkaar uit het oog verloren. Zij gaat alvast naar het hotel en ik kom er achteraan als ik het heb gevonden.
  Ik kom door een straatje, waar studenten en anderen zich kunnen inschrijven voor gratis kost en inwonen. je hebt geen inkomen, maar wel voorrang bij het uitkiezen van kunstwerken, hoezen van muziekalbums nageschilderd.
  Ik ga weer verder op mijn weg naar het hotel. Op een moment bevind ik mij op een roltrap, naar beneden. Ik krijg niet goed houvast, de leuning valt weg, of wordt geblokkeerd, en het plafond is soms heel laag, zodat ik moet bukken.
  Ik sta ineens buiten. Niet de bedoeling, dus ik ga terug. Mijn vrouw belt dat ze al in het hotel is en heeft gegeten.
  Ik raak ook tot aan het hotel en word aangesproken door een clubje ouderen, die het restaurant waar ze zijn aanbevelen. Ze gaan net weg, dus ik kan gelijk aanschuiven, maar dat sla ik af. Er zijn zoveel restaurants, dat ik eerst wil weten wat er nog meer is. Heel veel restaurants met groot aanbod uit allerlei landen.
  Dan kom ik een tante tegen die mij van alles wil laten zien. Ze trekt een deur open en begint het allemaal uit te leggen wat er is. Ik zie alleen een donkere ruimte.
  Onderweg weer. Ik kom zeker nog 3 goede restaurants tegen en heb al spijt dat we nog maar 2 dagen hebben om in te vullen.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">