Rare droom over mezelf als tiener

 • Auteur
  Berichten
 • Tammi
  Deelnemer

  Goedemorgen,
  Wie kan mij helpen mijn droom te ontcijferen? Ik heb zelf al geprobeerd uit te zoeken wat het zou kunnen betekenen maar word er niet wijzer uit.

  Ik droomde dat ik aan het fietsen was. Een druk fietspad (in kanaaleiland Utrecht) waar veel scholieren fietsen. Ik fietste ertussen, en was onderweg naar een nieuwe school. Daar aangekomen bleek het de verkeerde school te zijn. De school waar ik moest zijn was een stukje verder. Dus ik stapte weer op de fiets en reed naar de school. Eenmaal aangekomen werd ik ontvangen door een leraar/medewerker van de school. Hij vroeg me wat ik hier deed, wat ik wilde en wat mijn plannen/doelen waren op deze school. Toen zei ik : ik ben nu 17 jaar, heb 3 jaar school gemist en wil toch graag mijn diploma halen. Toen werd ik wakker. Ik heb echt geen idee, maar wek een gevoel dat het iets met de getallen te maken kan hebben. 17 jaar (leeftijd) 3 jaar (school gemist) en het aparte is, ik ben zelf net 37 geworden ????

  Ik hoop dat iemand mij een beetje duidelijkheid kan geven want ik kan de droom maar niet loslaten.

  Groetjes Tammi

  Esme
  Moderator

  Het fietsen symboliseert dat je zelfstandig je doelen kiest en hou je je balans. Kanaaleiland is als een ghetto en duidt dit erop dat je emotioneel tekort komt. Maar betekend ook dat je heel sociaal bent. Je kijkt niet snel op mensen neer. Iedereen is bij jou gelijk. De school is je leerschool van het leven. Je past je snel aan, aan omgeving en bepaalde situaties.

  3 Jaar school missen, daar is niets mis mee. Er zijn genoeg mensen die iedere keer van studie wisselen. Of een jaar gaan reizen. Of 2 keer over moeten doen. Als de motivatie er niet is voor school, betekent vaak dat je gewoon een pauze in mag lassen om aan jezelf te werken. Je kunt altijd nog op het werk van de praktijk leren.

  ‘k Hoop dat je hier wat mee kunt.

  Tammi
  Deelnemer

  Dank je esme,

  In het eerste gedeelte kan ik me zeker vinden.
  Alleen het school gedeelte snap ik niet. Ik heb school afgemaakt dus niets van wat ik in de droom zei klopt.

  Esme
  Moderator

  Oh, dat is in je droom, dat je 3 jaar school heb gemist. Als het in de realiteit niet zo is, betekent dat je een beetje pietje precies bent. Perfectionisme is goed, maar kan ook tegen werken.

  Tammi
  Deelnemer

  Ok dat ben ik inderdaad haha. Een beetje veel. Oke hier kan ik wel wat mee. Hartstikke bedankt esme ????

  Tammi
  Deelnemer

  Die vraagtekens horen er nier bij, excuses

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">