Rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • Scarlett92
  Gast

  Hoi iedereen,

  Vannacht heb ik best een rare droom gehad met wat details die ik mij kan herinneren.

  Ik was ergens, ik weet niet zo goed waar maar ergens vaag voelt het alsof het een soort kantoor of school setting was. Opeens was er heel veel lawaai en kwam er iemand binnen die zei dat we in een van de ruimtes moesten gaan en onze geliefde een afscheidsbericht moesten sturen. Toen was het heel lang stil en opeens vond ik een weg naar buiten naar een soort witte plein of iets dergelijks en er was een soort van open parkeergarage waar twee mannen zaten te praten terwijl ik mij ergens achter verstopte. Ondertussen stuurde ik mijb moeder een sms als afscheid en kreeg ik opeens berichtjes binnen van een ex die mij onlangs bedrogen heeft, dat hij spijt had enzo. En toen werd ik plots wakker.

  Ik had gelezen dat dromen over gijzelingen het gevoel van wanhoop weerspiegelen maar ik vroeg mij af of sommige details daar nog iets meer in betekenen. Weet iemand dat?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">