Rare droom

 • Auteur
  Berichten
 • RoseRose
  Deelnemer

  Ik ging naar een verjaardag van de zoon van een vriendin van me. (hij is pas 2 maanden oud dus duurt wel even voor hij jarig wordt).Er waren veel bekenden er het was mooi weer in mijn droom. Ik besloot ineens een lange wandeling te maken. Het bleef heerlijk weer en het leek een mix van een park en een bos te zijn waar ik wandelde. Toen ik terugkwam naar het feest, bood de vriend van mijn vriendin aan om me thuis af te zetten.

  Hij zat achter het stuur van de auto. Naast hem zat een jongen en ik zat achterin. Er werd niet gesproken. Er stonden veel auto’s po de weg en hij kwam erlangs zonder problemen zonder tegen iets of iemand aan te botsen. We reden eerst door mijn oude straat waar ik vroeger woonde. Toen reed ie een hoek om en was ik terug in de straat waar ik tegenwoordig woon. Hij zet me ver van mijn huis af en reed weg. Ik liep naar mijn huis toe, ik zag mijn moeder naar buiten komen. Ze zag me en zwaaide.

  Ik zat toen te appen met mijn sportgroep app. Iemand die ik in het echte leven leuk vind ,vroeg me om 4 uur in de middag langs te komen. Er werd een waarschuwing gegeven dat the sirens (monster zeemeerminnen) de mensen aanvallen en ook op het land konden lopen. Ik kwam bij de man aan. Hij had een donkere, kleine kantoor met maar 1 raam maar het gordijn was dicht. Hij had zelfs een blauwe spijkerbroek aan en een roze overhemd die hem te groot was. We schoven dingen voor de deur zodat the sirens niet binnen konden komen. We waren geen van beide bang en ze stonden wel even voor de deur maar gingen daarna weg.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">